Hydroponisk dyrking

Dyrk uten jord

Dyrk bærekraftig, kortreist mat og ha tilgang på ferske grønnsaker og krydderurter hele året med hydroponisk dyrking. Les om hvordan du enkelt kan dyrke uten jord.

Hydroponisk dyrking er dyrking uten jord. Istedenfor jord, får vekstene vann, varme, lys og næring. Denne måten å dyrke på er både tidsbesparende for deg som ikke vil bruke mye tid på dyrkingen, og plassbesparende for deg som ikke har så stor plass.

Med hydroponisk dyrking kan du ha tilgang på ferske grønnsaker og urter året rundt. Du slipper jordsøl, og veien til å nyte egen produksjon er kort og ukomplisert. I tillegg til å være en bærekraftig måte å skaffe seg grønnsaker på, sørger hydroponisk dyrking for at du unngår sykdom og skadedyr som kan sitte i jorden. 

Hydroponisk dyrking

Kom igang med dyrking uten jord

Høsten er en fin tid til å sette igang med innendørs dyrking. Kom igang du også, og kjenn på den gode følelsen av å høste egenproduserte grønnsaker rett fra kjøkkenbenken!

På Plantebørsen får du kjøpt alt du trenger for å sette igang med hydroponisk dyrking. I våre pakkeløsninger er alt du trenger inkludert.

I startpakken Harvy 3 Marble får du en marmormønstret dyrkingskasse med et tidløs design som passer like godt i en leilighet i byen som i et stort hus på landet. Den kan plasseres utendørs eller innendørs, og den gjør dyrking enkelt. Ønsker du plantelys (LED-lyslist Small 15 W) og opphengstativ med sugekopper inkludert, kan du gå for gavepakningen Harvy 3 + LED. 

Plantegjødsel spesielt tilpasset hydroponisk dyrking er også inkludert i pakkene. Flasken har praktisk skala i korken som gjør det enkelt å dosere næringen, og den rekker til flere dyrkingsomganger.

Kampanje på pakkeløsningene

Nå er det tilbud på våre to pakker for hydroponisk dyrking: 

hydroponisk dyrking

Hydroponisk startpakke: NÅ 919,- (veil.pris 1.369,-)

Gavepakning: NÅ 1.389,- (veil.pris 2.079,-) 

Velkommen innom for en hyggelig handel!

PRODUKTKATEGORIER
NYLIG VISTE PRODUKTER

Ønsker du å motta e-poster med hagetips samt informasjon om tilbud og spesielle hendelser (vaffeldager m.m.)? Registrer din e-postadresse her.