hammock

Favorittplassen i hagen

Sommer. Sol. Skygge. Hagen. Lese bok og gjøre ingenting. Fortelle barnebarna om gamledager. Høre på fuglekvitter. Hva er vel bedre enn en god sitte- og liggeplass i hagen, et sted hvor dere kan slappe av sammen?

Dagens besteforeldregenerasjon hadde hammock i hagen. Det var vel omtrent like vanlig som rosebusken og pelargoniaen i blomsterkassene. Så forsvant hammocken litt i hagene en periode. Kanskje ville man ha noe mer moderne? 

Men hammocken er på full innfart i hagen igjen. Det er noe eget med en sånn god plass å hvile på i hagen. En sofa som vugger lett frem og tilbake gjør det lett å glemme hverdagens stress. Og det kan jo dagens hageeiere virkelig ha behov for. 

hammock
Prag hammcok fra Brafab
palo hengestol

Fantastisk etter en travel dag

«Et favorittmøbel hjemme hos meg er hengestolen vår! Den er helt fantastisk når man etter en travel dag har tid til å sette seg.»

Lene, møbelavdelingen

Lene i møblene

Sitt godt i hagen

På Plantebørsen syns vi at et av livets goder er å kunne slappe av i hagen. Derfor har vi et godt utvalg av behagelige sitteplasser i møbelavdelingen. Ved siden av flere typer hammocker, har vi også herlige hengestoler og hengesenger. Ta en titt på noe av det du finner hos oss.

Sofia hammock

Sofia hammock har rygg som kan legges ned, slik at du får en gyngende dobbeltseng. Her er det null problem å nyte late sommerdager.

sofia hammock
Sofia hammock fra Brafab

Wien hammock

Wien hammock er en hengesofa med høy rygg. Ekstra god sittekomfort og stabilitet er stikkord for denne hammocken.

wien hammock
Wien hammock fra Brafab

Silas hengematte

Silas hengematte er en hengende og gyngende seng. Det følger med myggnett, så her kan du ligge i fred og nyte livet. 

silas hengematte

Palo hengestol

Dette er en behagelig hengegynge eller hengestol i sort eller hvit aluminium. Stolen kommer med tykke, gode puter, og en ekstra pute til nakken. 

Lurer du på noe angående disse produktene? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

PRODUKTKATEGORIER
NYLIG VISTE PRODUKTER

Ønsker du å motta e-poster med hagetips samt informasjon om tilbud og spesielle hendelser (vaffeldager m.m.)? Registrer din e-postadresse her.