Kom innom og se vår flotte utstilling.

Ingenting er bedre enn å sitte ute på terrassen på varme dager. Hos oss finner du et bredt utvalg hagemøbler, til hager, terrasser og balkonger i alle størrelser. Besøk vår flotte utstilling i Lier, eller ta en titt på vårt hagemøbelsortiment i menyen til høyre.

Vi har møbler i alle størrelser og materialer

Enten du er på jakt etter stoler til balkongen eller en større sittegruppe du kan ha på terrassen, har vi noe for enhver smak. Vi har møbler i ulike materialer, blant annet vedlikeholdsfritt aluminium og kunstrotting. Med utemøblene på plass legger du til rette for mange hyggelige kvelder med dine kjære.

Skap en helhetlig uteplass

 

Blomster og planter er perfekt når du vil gi uteområdet det lille ekstra. Hos oss finner du både kunstige og ekte planter i mange ulike varianter, slik at du kan velge det som passer deg best.

Vi mener at det er viktig å skape en helhetlig uteplass, for at man skal trives og bli fornøyd. Vårt møbelsortiment inneholder derfor alt som skal til for å gjøre uteområdet trivelig. Her får du parasoller, putekasser, paviljonger og lignende. Våre produkter tas inn fra anerkjente leverandører, slik at du kan være sikker på at du får hagemøbler av høy kvalitet.

Forleng utesesongen med en varmelampe

Her i Norge er vi dessverre ikke garantert varme kvelder, og for mange er sommeren kortere enn de skulle ønske. Da kan det være lurt å investere i en varmelampe, slik at du i det minste kan forlenge utesesongen noe. Med en god varmelampe blir selv kjølige kvelder til hyggelige utekvelder.

Hent inspirasjon i vår utstilling

 

Er du på leting etter nytt utemøblement? Kom gjerne innom vår flotte utstilling, og hent inspirasjon til hvordan du kan få mest mulig ut av uteplassen. Ta gjerne med bilder og mål på plassen, så blir det lettere for oss å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen.

Du finner vår kontaktinformasjon her.