5 grunner til å velge rottingmøbler

Kunstrotting er et varmt og hyggelig materiale, som bidrar til å skape en innbydende uteplass. Våre utemøbler i kunstrotting gir deg rett og slett lyst til å synke ned i dem på late sommerdager og bli der.
Er du på utkikk etter nye utemøbler og vurderer å gå for et sett i kunstrotting? Her gir vi deg fem gode grunner til at dette kan være det perfekte valget for deg.
Kom gjerne innom vårt hagesenter i Lier og se våre utstilte møbler i kunstrotting.

1. Kunstrotting er holdbart

En sittegruppe til uteplassen kan føles som en kostbar investering. Da er det viktig at møblene du velger dekker dine behov knyttet til plass og funksjonalitet, men at du også kan ha dem så lenge du måtte ønske uten at det oppstår synlig slitasje.
De fleste rottingmøbler har rammer i aluminium. Dette gjør møblene mer solide, samtidig som du vet at de ikke ruster. Som materiale er kunstrotting holdbart og kraftig, og velger du god rotting får du utemøbler du har glede av i lang tid. Vi hjelper deg gjerne med å få oversikt over dine valgmuligheter når det kommer til kunstrotting.

2. Tåler all slags vær

Det er en kjent sak at vi tidvis har svært skiftende værforhold i Norge. Dette stiller krav til utemøblene, som aller helst skal tåle regn og frost så vel som stekende solskinn, og våre rottingmøbler er laget for å takle det aller meste. De er UV-behandlet, slik at fargen falmer minimalt i solen. Samtidig vet vi at de fleste ønsker å slippe og ta inn møblene når vinteren kommer. Derfor fører vi møbler som ikke tar skade av den norske vinterkulden.
Selv om våre møbler er av høy kvalitet, anbefaler vi likevel at du dekker dem til dersom du skal la dem stå utendørs gjennom vinteren. En tynn presenning er tilstrekkelig. Dette vil dessuten gjøre det enda enklere å ta i bruk møblene så fort våren melder sin ankomst.

3. Et nærmest vedlikeholdsfritt materiale

Er det én ting de færreste ønsker å bruke tid på, så er det rengjøring av utemøblementet. Aller helst vil vi kunne spasere ut på den aller første vårdagen, og sette oss godt til rette i sittegruppen nærmest umiddelbart. Det er mulig med utemøbler i kunstrotting. Møblene krever lite vedlikehold, og tørkes enkelt av med en fuktig klut i begynnelsen av utesesongen. Deretter er de klare for en ny, lang sommer utendørs.
Les mer om hvordan du best vedlikeholder utemøblene her.

Hvit sittegruppe i rotting med blå puter4. Gir deg høy grad av fleksibilitet

Er du blant de som drømmer om en kraftig og herlig sittegruppe, men dessverre ikke har ubegrenset med plass på balkongen eller terrassen? Det trenger ikke å være til hinder for at du skal kunne velge møbler i kunstrotting. Flere av våre rottingmøbler kommer som modulsett, slik at du kan velge størrelse på møblene ut ifra hvor mye plass du har til rådighet eller ønsker at møblene skal oppta.
Til tross for at rottingmøbler er relativt kraftige i utformingen, sammenlignet med for eksempel aluminiumsmøbler, har de likevel lav egenvekt. Dermed er de også lette å flytte rundt på. Det betyr at du kan legge til og ta bort moduler etter eget ønske, og gjøre mindre forandringer uten at du må bytte ut hele sittegruppen.

5. Komfortabelt å sitte i

Hva som oppleves som komfortabelt er naturligvis helt individuelt, men vi tør likevel å påstå at våre utemøbler i kunstrotting gir svært høy grad av komfort. Sammenlignet med aluminiumsmøbler er de noe mykere å sitte i, og inviterer derfor til mange gode stunder utendørs.
Planlegger du å tilbringe lange dager og kvelder på uteplassen, noe vi absolutt synes du burde, bør komfort definitivt tas med i vurderingen når valget av utemøbler skal tas. Kom gjerne en tur til oss i Lier for å prøvesitte våre ulike stoler og sofaer. Vi er sikker på at du vil finne et sett med møbler som du liker.
Du finner vår kontaktinformasjon her. Velkommen til oss!

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
Thuja smaragd hekk langs vei

Vintergrønn hekk

koreakornell

Koreakornell

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.