fiberpotter i hagesenter
fiberpotter i hagesenter

Årets fineste potter og krukker

Sesongens fineste potter finner du hos oss. Kom innom hagesenteret vårt i Lier og ta en titt på utvalget. Hos oss får du potter og krukker i alle størrelser, og vi har alt fra plast og keramikk til trivelige kurver. Vi hjelper deg gjerne med å velge de rette pottene til dine planter og din uteplass. Skap et flott miljø utendørs, som du nyter godt av gjennom sommeren.
Enten du skal plante sommerblomster, stauder eller vil anlegge hekk eller kjøkkenhage – vi har en potte som egner seg. Velkommen til oss for en inspirerende hagehandel.

Freshe betong- og keramikkpotter til terrasse og inngangsparti

Potter i betong eller keramikk gir deg mange muligheter for å skape akkurat det uttrykket du ønsker. Vi har potter i både sement og lightsement, og alt fra store krukker til trær og busker til mindre potter slik at du kan mikse og matche som du vil. I tillegg har vi flere håndlagede potter og krukker som gir et ekstra særpreg.
Mange har allerede fått opp øynene for våre flotte potter fra Krifon og Grama Design. Disse kommer i ulike størrelser og fargetoner, og selv om de ser ut som de er laget i stein eller betong er de i realiteten lettpotter. Krukkene er laget for utebruk og passer perfekt for skiftende, norske værforhold.

Fiberpottene er tilbake!

Vi vet at mange av kundene våre setter pris på fiberpottene våre, og disse kommer naturligvis tilbake også i år. Pottene kommer i flere flotte modeller og egner seg godt til å skape soner på åpne uteområder, og skape en følelse av hage også på balkongen eller terrassen.
grønn vekstkasse fra elho med paprikaplanter

Potter i bærekraftig plast fra Elho

Den nederlandske produsenten Elho lager potter og plantekasser i plast, som egner seg utmerket i norske hager. Elho har et fokus på bærekraftig produksjon og lager potter av resirkulerte materialer. Pottene har lang levetid og utgjør stilfulle innslag på enhver uteplass.
Fra Elho har vi potter i ulike størrelser, men også vekstkasser på ben som løfter plantene litt opp fra bakken. Disse passer perfekt for deg som ønsker å dyrke litt hjemme.

Gjør det trivelig med sommerblomster i kurv

Kurver med blomster bidrar til å skape et varmt og lunt miljø på din uteplass. Bygg i høyden og kombiner ulike størrelser. I kurvene setter du vakre, fargerike sommerblomster, eller kanskje noen robuste sukkulenter.
Vi har også større kurver der du kan sette større vekster, som oliventrær eller yuccapalmer.

Hekkplanter i potte

Hekkplantene brukes nok aller mest til skjerming og oppdeling av uteområder, men det er ingenting som tilsier at du ikke kan plante hekk i potte. Barlind og buksbom er blant hekkplantene som trives godt i en litt stor krukke. Noen velger å sette flere ved siden av hverandre for en skjermende effekt. Dette er også planter som er perfekte å formklippe, og du kan lage alt fra enkle kuler og kuber til avanserte figurer som gir hagen det lille ekstra.
Vil du ta hageinteressen til et nytt nivå og prøve deg på formklipping? Her har vi skrevet mer om å bruke hagestell til rekreasjon og avkobling.
potter og planter

Slik lykkes du med planting i potte

Planting i potte er noe alle får til, men for at du skal lykkes best mulig er det et par ting det lønner seg å være klar over. Når du skal plante i store potter, er det viktig at det er god balanse i potten. Fyll derfor godt med lecakuler i pottene. Det er viktig med god drenering, ved at det finnes et utløp fra vann i potten og at den står løftet fra underlaget slik at vannet kan renne gjennom.
Selv om ikke alt som kan plantes i potte overlever gjennom vinteren, er det mange potter som fint kan stå ute hele året. Det er en fordel når du har store potter som ikke nødvendigvis kan oppbevares innendørs. Spør oss gjerne så anbefaler vi flotte utepotter som vil passe hos deg.

Kom og se våre potter i hagesenteret

Her på nettsiden kan du se et utvalg av det vi har å by på innen potter, krukker og kurver, men vi har naturligvis mye mer i vårt hagesenter. Ta turen til oss i Lier og se våre fine utstillinger. Hos oss får du kvalitetsprodukter til uteområdet, men også en god handleopplevelse og råd fra våre hagekonsulenter.

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
Thuja smaragd hekk langs vei

Vintergrønn hekk

koreakornell

Koreakornell

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.