Skylar bord
Skylar bord

Begynn utesesongen tidlig

Med litt planlegging og tilrettelegging, er det ingenting i veien for å begynne utesesongen så fort våren begynner å melde sin ankomst.

Sittegruppe til uteplassenSolide hagemøbler

Gode hagemøbler er essensielt når man ønsker å tilbringe mangfoldige timer utendørs. Våre kunstrottingmøbler er dype og behagelige med gode rygg- og sitteputer. Dersom du har utemøblene plassert under tak, kan du fint la putene ligge ute når det begynner å bli varmere i været. Det kan imidlertid også være lurt å gå til anskaffelse av en praktisk putekasse, så er du garantert tørr og sikker oppbevaring av putene.
Med gode møbler på terrassen, er det bare å sette seg ut for å nyte vårsola. Ta med deg et pledd og en kopp te ut, og observer hvordan årstidene endrer seg og naturen begynner å våkne til liv.

Ekstra varme med varmelampe

Selv om et godt pledd er flott når du trenger litt ekstra varme, kommer en varmelampe godt med på de kjøligste dagene. Vi har et stort utvalg av varmelamper som passer til alle terrasser, hager og balkonger. I vårt sortiment finnes blant annet varmelamper som står under bordet og varmer føttene, stående varmelamper som varmer et større område og varmelamper du kan henge i taket eller i en parasoll.

Lag middagen utendørs

OFYR bålpanne og grill for hyggelige stunder i hagen

På dager der temperaturene enda ikke er på sitt høyeste, kommer OFYR bålpanne og grill virkelig til sin rett. Pannen gir god varme og skaper en lun stemning, og er hyggelig å samle seg rundt på litt kjølige vårdager eller sene sommerkvelder. Samtidig egner den seg utmerket til matlaging. Bålpannen fungerer like godt til kjøtt som til sjømat og pannekaker, så her kan du enkelt steke dagens middag.
OFYR er en panne av høy kvalitet, som vil være med deg livet ut. Det tidløse designet sørger for at den passer inn i ethvert hjem. OFYR blir et naturlig samlingspunkt for venner og familie, og bidrar til å gjøre matlagingen morsom og mer sosial.
Er du nysgjerrig på OFYR? Les mer her.

Vil du ha mer inspirasjon til utesesongen?

I april åpner vi igjen vårt hagesenter i Lier. Kom gjerne innom og se vårt store utvalg av møbler og planter. Vi gir deg gjerne råd om både planter og møbler som frisker opp uteplassen og sørger for at den blir et trivelig sted å være, selv på de kjøligste dagene.
Du finner vår kontaktinformasjon her.

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
koreakornell

Koreakornell

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

BEDD

BEDD plantekasser innendørs

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.