Plantebørsen vinter 2020
Plantebørsen vinter 2020

Gartnertipset januar

Denne måneden er det selveste møbelsjefen som kommer med tips. Hun, et rivjern av en kvinne, som året rundt har minimum fem baller i lufta på en gang, kommer med følgende tips for januar:

Sett deg ned i godstolen, sørg for å ha beina høyt hevet og et glass med noe du setter pris på samt en skål med potetgull tilgjengelig, og NYT.

Hun sier dette med glimt i øyet, men mener det like fullt. Det er ikke så mye som haster akkurat nå, når det kommer til hagen. Det er ting man kan gjøre fordi man har lyst, men det er ikke en lang rekke med oppgaver som venter på å bli fikset i hagen i januar. Hun legger til:

Har du lyst til å gjøre noe, så finn fram penn og papir eller Ipaden. Nå passer det bra å kartlegge hagen, legge planer og gjerne lage en oversiktskisse. Det er lurt å tenke godt gjennom hva som passer på din uteplass. Plantevalg, hva du vil bruke hagen til og ikke minst hva slags møbler som passer hos deg.

Plantebørsen møbelavdeling
 
Visste du at…
…vi på Plantebørsen reiser rundt på messer og håndplukker hver møbel vi vil selge i hagesenteret vårt? Dette fordi vi ønsker å tilby våre kunder et bredt og spennende utvalg, noe for en hver smak og i ulike prisklasser. Ta en titt på våre hagemøbler og følg med på vårnyhetene som er på vei.

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
Thuja smaragd hekk langs vei

Vintergrønn hekk

koreakornell

Koreakornell

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.