En fugl på hagespaden
En fugl på hagespaden

Godt nyttår!

Hurra for et nytt år og ikke minst et nytt tiår.
Selv om det er dvaletid for mye av plantelivet, er det travle tider hos oss på Plantebørsen. Vi er i full gang med forberedelsene til ny sesongåpning til våren, og en ting vi gjør nå er å gå på messer.
Høst og vinter reiser vi på ulike varemesser, både rundt i Norge, men også i Europa. Der ser vi på nye trender, og håndplukker varene til vår butikk. Vi mener at nettopp dette er med på å gjøre oss litt annerledes. Vi tilstreber å kunne tilby våre kunder unike varer, og ønsker å være et hagesenter man kan komme til både for å nyte omgivelsene og for å finne varer med «x-faktoren» mange ønsker seg. Enten det er en buksbom-spiral til hagen eller en eksklusiv loungegruppe som både er behagelig OG lekker.


Vårt utvalg er bredt, og det skal være mulig for de fleste å finne noe de liker. Vi håper at dere som kunder har denne opplevelsen, når dere besøker oss.
Til våren får vi inn mange fine nye varer i hagesenteret vårt. Ta en sniktitt på noen av vårens nyheter her, og følg med på nyheter på vår nettside.
Vi ønsker alle våre kunder et fredfylt, givende og ikke minst frodig år. 
Vel møtt til våren.
Beste hilsener fra
Plantebørsen Brødrene Bergem AS

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
Thuja smaragd hekk langs vei

Vintergrønn hekk

koreakornell

Koreakornell

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.