Sofa som tåler regn
Sofa som tåler regn

Sofaen vår; en hverdagshelt!

En helt i hverdagen

Det var en gang en småbarnsfamilie som slet med å få inn putene hver gang regnet kom. Og det kom ofte. Rakk de å redde unna putene, så var situasjonen likevel langt fra over. For i sitt bittelille hjem; hvor i alle dager skulle alle sofaputene gjøre av seg midlertidig?
En putekasse stor nok til å romme alle sofaputene var det ganske enkelt ikke plass til i hagen. De var innom løsningen møbeltrekk. Men familien hadde en lei tendens til å ikke rekke å få på trekket før putene allerede var våte. Og som regel ble de klissvåte selv, innen trekket var på.
Gleden var derfor stor da en ekte hverdagshelt dukket opp. En som løste problemet for dem. Hun lo da de snakket om å redde putene fra uværet, og hun fnøs av regndråpene som prellet av henne. Hun var værbestandige Ms. Battleford Lounge.

Sofa
Du tror kanskje at jeg overdriver, men det gjør jeg ikke. Sofaen som tåler regn har faktisk tatt vekk en god porsjon hverdagsfrustrasjon hos oss. Det er helt nydelig å bare la putene stå der ute i regnet, og vite at det går bra. Putetrekket tørker opp raskt etter regnskyllet, sånn at vi kjapt kan bruke sofaen igjen. Null stress.

Puter som tåler regn
Putene tåler regn. Og mengder av herjing. Tro meg, de har fått prøvd seg her hos oss.

Duli -skribent for Plantebørsen

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
Thuja smaragd hekk langs vei

Vintergrønn hekk

koreakornell

Koreakornell

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.