fbpx
Weldon sofa
Weldon sofa

Utemøbler som tåler regn

Sofa som tåler regn

På Plantebørsen finner du et utvalg av sofagrupper som tåler å stå ute i regnet. Det er svært praktisk, enten du har lite lagringsplass eller vil slippe å løfte alle putene inn og ut ved væromslag.
Det å kjøpe hagemøbler er en investering. Og investerer du i hagemøbler med værbestandige puter, vil det betale seg i mye unngått frustrasjon og ekstra jobb.

Værbestandige sofastoff og materialer

Sunbrella:

Tekstilet på den verdensledende Sunbrella-kolleksjonen er vannavvisende. Det er utviklet til å tåle påkjenningene ved utendørs bruk. Tekstilet er lett å gjøre rent, og har dessuten høy resistens mot solfalming og smuss. Vannet preller av Sunbrella-stoffet. Og hvis du vil ha det aller, aller beste, så kan du gå for en sofa med Sunbrella-stoff og dry-foam inne i putene. Dry-foam gjør at det vannet som eventuelt har kommet inn, raskt vil gå igjennom puten og tørke opp.

Olefin:

Olefin er en syntetisk fiber som egner seg godt for utendørsbruk. Olefin er et materiale som absorberer lite vann og tørker fort. Det er i tillegg fargesterkt, mykt og flekkavvisende. Puter med Olefin-stoff, har plast rundt innmaten(selve puten), som gjør at vannet ikke trekker inn i putene.
På Plantebørsen finner du flere sofagrupper med værbestandige puter. Les mer om disse: Weldon hjørnegruppe, Callander sofagruppe, Norrsken loungegruppe og den elegante designergruppen Onda hjørnegruppe.

La puffen stå ute i regnet

Trenger du en ekstra plass rundt bordet, et lite sidebord eller en plass å slenge føttene på for maks sittekomfort? På Plantebørsen finner du værbestandige puffer, som Kotte puff med olefinstoff og allværsskum. Alternativt kan du gå for en fargeglad konisk puff, med slitesterkt og vannavstøtende Sunbrella-stoff. Til denne kan du kjøpe brett, slik at puffen kan brukes som sidebord.

Les mer om våre møbler her.

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
Søtpotet

Søtpotet

Hagesenter

Plante hekk om høsten

Hvit allium bilde fra OBP

Allium

alunrot

Alunrot – en fin høststaude

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer