sittegruppe fra sundays design
sittegruppe fra sundays design

Velg norskprodusert på uteplassen

Skal du kjøpe nye møbler til uteplassen denne sommeren? I år slår vi et slag for norskproduserte produkter. Det er mange grunner til å støtte opp om de lokale leverandørene våre. Blant annet kan vi garantere utsøkt kvalitet, nøye utvalgte materialer og et design som passer perfekt på norske uteplasser.
Les mer om noen av våre nyheter i møbelavdelingen her.

Kortreiste hagemøbler av ypperste kvalitet

Det siste året har det vært mye fokus på å støtte opp om lokale bedrifter, og vi er stolte av å kunne løfte frem norske hagemøbelprodusenter i utstillingene våre. For norskproduserte møbler er veien fra fabrikken til hagesenteret vårt kort. Dette gjør det positivt å velge norsk, både med tanke på lokal verdiskaping og sett fra et miljøperspektiv.
Noe som er helt sikkert er at møbelprodusentene våre, både de norske og de internasjonale, har kvalitet og slitestyrke som sin øverste prioritet. Likevel er det ingen som kjenner norske værforhold bedre enn de norske produsentene. Velger du norskprodusert på uteplassen, garanterer vi derfor at du får møbler du har stor glede av i mange år fremover.

Utemøbler i særklasse fra Sundays Design

En spennende nyhet vi har fått inn i hagesenteret i år er norskproduserte hagemøbler fra Sundays Design. Dette er utemøbler i særklasse, designet og produsert for å tåle selv de tøffeste værtypene vi har i Norge. Møblene har rammeverk av aluminium og puter produsert med vann-drenerende skum og vannavstøtende tekstiler. Dette kombineres mesterlig med høy komfort og et stilrent design du vil trives med i sesong etter sesong.
Sundays Design holder til i Kristiansand og har mer enn 25 års erfaring innen møbelproduksjon. De både syr og monterer putene sine i Kristiansand, mens rammeverket produseres på Jæren. Selv pappemballasjen produktene leveres i er laget i Norge, produsert av hele 86 % gjenvunnet materiale. Sundays Design leverer med andre ord helnorske, bærekraftige utemøbler i de beste materialene markedet har å by på. Dette er vi stolte av å kunne tilby kundene våre.

Enkle og stilrene plantekasser fra BEDD

Til plantene har vi fått inn de enkle og stilrene plantekassene fra norske BEDD, som er perfekt både for hagen og balkongen. BEDD har utviklet et smart system som gjør at kassene gir utallige muligheter. Bygg i lengden eller i høyden etter eget ønske. Kassene kan stå rett på underlaget, eller leveres med hjul eller ben.
Tanken bak BEDDs plantekasser er å tilby et funksjonelt og estetisk alternativ til pallekarmer, som inspirerer til dyrking i landlige så vel som urbane miljøer. Du kan velge mellom nøytrale toner eller en stilig gul farge, eller gå for en variant i ubehandlet stål som gir en røff, rustet finish.
Vi hjelper deg gjerne med å velge hva du skal plante i kassene. Les mer om hva du burde tenke på når du planlegger årets hage her.

Inspirasjon fra naturen

Naturen har lenge vært en inspirasjon for mange av leverandørene våre, og det naturlige og nøytrale er noe som går igjen også i årets møbelkolleksjoner. Vi ser rolige og balanserte fargepaletter som tar utgangspunkt i skog, hav og jord. De lune materialene som benyttes legger til rette for trivsel og en behagelig stemning utendørs. Dette nyter du godt av når tiden endelig er inne for å nyte herlige, norske sommerkvelder.
God stemning, personlig preg og den varme, lune «innefølelsen» er stikkord for sesongens utemøbler. Kom gjerne innom hagesenteret vårt og ta en nærmere titt på våre nyheter og bestselgere.

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
Thuja smaragd hekk langs vei

Vintergrønn hekk

koreakornell

Koreakornell

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.