Hjelp i hagen

Hjelp i hagen Plantebørsen

Trenger du hjelp til hagearbeid eller til å planlegge en ny hage? Vi kan hjelpe deg.

Hos oss kan du få hjelp til det meste av hagearbeidet. Vi påtar oss hageprosjekter, hvor vi da kan være behjelpelige med alt fra planlegging og valg av planter, til selve utførelsen av det fysiske arbeidet. Vi kan legge ferdigplen og sedummatter, sette opp hekk og beskjære busker og trær. Ved arbeid hvor det er behov for kran og store maskiner, har vi et samarbeid med Norbark AS , og da er vi tilstede og passer på at alt går greit for seg.

På Plantebørsen er vi opptatt av å se kundens behov og komme fram til løsninger som skaper en uteplass som gir kunden en god følelse. Det skal være godt å være i hagen, enten du bruker den til rekreasjon eller som lekeplass.

beplantning
Vi kan ta plantejobben for deg.

Ny hage?

Har du et nybygg og trenger hjelp til å planlegge og lage hagen, så kan vi hjelpe deg med jobben. Det kan oppleves som en stor og overveldende affære å skulle lage en hage helt fra bunnen av. La oss hjelpe deg å gjøre det til et interessant og positivt prosjekt.

For oss er det viktig med en åpen dialog med kunden. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.

Trenger du hjelp i din nye hage så kan vi komme på befaring og gi deg forslag til hvilke hageplanter som passer i akkurat din hage, både med tanke på hva som vil kunne trives og florere, men også med fokus på at dine ønsker skal ivaretas. Vi kan skisse opp en helhetlig og gjennomført hage helt fra bunnen av, eller for eksempel komme med forslag til best utnyttelse av en utfordrende del av hagen.

På Plantebørsen har vi et stort uteområde hvor du kan finne det meste av hageplanter. Her kan du spasere rundt mellom busker og trær for å finne inspirasjon og gjøre deg bevisst på hva du liker best.

Ute

Trenger du nye hagemøbler, så kan du se utvalget på nettsiden vår eller komme innom møbelavdelingen. Den er på 1000m² og full av kvalitetsmøbler i blant annet kunstrotting, rustfritt stål og aluminium. Kom gjerne innom for inspirasjon og veiledning.

Vil du ha fin og frodig plen fra dag 1? Da bør du velge ferdigplen. Vi selger ferdigplen i hagesenteret og kan godt legge den for deg. Les mer om ferdigplen her.

Sedummatter har blitt svært populært, med god grunn. Disse skaper et flott teppe av sedumstauder, som krever lite vedlikehold. Vi har sedummatter til salgs på Plantebørsen. Les mer om sedummatter her.

Hvorfor velge oss?

Plantebørsen er et uavhengig hagesenter, hvilket betyr at vi står fritt når det gjelder innkjøp. Har vi ikke det kunden ønsker seg i vårt brede sortiment, kan vi som regel bestille det.

En annen fordel er at du kan komme til hagesenteret og kikke. Da kan du selv se hva du liker, noe mange foretrekker fremfor å kun se på bilder.

Kanskje er likevel den beste grunnen til å velge oss, at vi er orientert rundt kvalitet og god kundebehandling. Det er viktig for oss at våre kunder er fornøyde.

Rita og Espen fikk hjelp i hagen av Plantebørsen. Les om deres erfaringer her.

Våre kunder er både privatpersoner og bedrifter, med store og mindre jobber. Trenger du hjelp i hagen, ta kontakt på e-post arild@planteborsen.no eller fredrik@planteborsen.no

PRODUKTKATEGORIER
NYLIG VISTE PRODUKTER

Ønsker du å motta e-poster med hagetips samt informasjon om tilbud og spesielle hendelser (vaffeldager m.m.)? Registrer din e-postadresse her.