Stauder

Stauder i alle former og farger

På Plantebørsen er vi staudeentusiaster. Hos oss finner du en stor avdeling utendørs som er dedikert til staudene. Stauder kan være planter med eller uten blomster, det kan være prydgress eller sukkulente planter. Det finnes utallige typer stauder, men det som er fellesnevneren er at de kommer igjen år etter år.

Det finnes en staude for enhver smak og enhver vokseplass. Vi har laget en staudeguide på nettsiden, slik at du lettere kan finne frem til din ideelle staude. Ta en titt i staudeguiden vår.

På Plantebørsen er vi stolte av å tilby et bredt utvalg av stauder. Gjennom sesongen kan du finne tusenvis av både kjente og kjære, men også de mer unike og spesielle staudeslagene. Hva vi har i hagesenteret varierer gjennom av sesongen, men vårt mål er å ha et variert og spennende sortiment både for nybegynnere og proffe hagekjennere.

Du finner staudeguiden under på forsiden vår eller i menyen under Inspirasjon.

Produkt kontakt

Produkt kontakt

Henting og levering

Alle produkter kan hentes hos Plantebørsen. Hos oss kan du låne henger eller varebil. Har du ikke mulighet til å komme innom hagesenteret, kan du betale med Vipps (558633) hjemmefra og bestille hjemlevering. Vi har også bærbar bankterminal. Ta kontakt med oss om du ønsker dette.