Nå nærmer det seg jul, og det er tid for å gjøre det ekstra koselig hjemme. For mange hører det julen til at juletreet står pyntet i stuen og at huset dekoreres med nisser og annen julepynt. Under den kalde, mørke tiden er det deilig å tilbringe tid innendørs, men det trenger ikke å bety at ikke uteplassen også skal pyntes til jul. For hva er vel bedre enn å sitte til bords på julekvelden og se utover en belyst og vakker hage som skaper julestemning?

Skap julestemning med belysning i hagen

Skap julestemning med utendørs belysning

 

På mørke vinterkvelder er det perfekt å pynte opp uteplassen med ulike former for belysning. Med belysning i hagen, på terrassen eller på balkongen, kommer julestemningen nærmest umiddelbart. Lykter, lysstaver og lyslenker er alle flotte innslag i en julepyntet hage, men det er bare kreativiteten som setter grenser for hvordan du kan dekorere din egen uteplass.

 

Norske juletrær fra Rogaland

 

For mange blir det ikke ordentlig jul før treet er pyntet. Vi har juletreutsalg i Asker, Drammen, Lier, Haslum og Stabekk der vi blant annet selger norske trær hentet i Rogaland.Enten du foretrekker edelgran eller har en forkjærlighet for den tradisjonelle grana, finner du årets juletre hos oss.

Plantebørsen har juletreutsalg på Lier

Vi har trær i ulike høyder, og selger også små edelgran ferdig på fot. Disse er omtrent 1 meter høye, og er både populære og praktiske. 

Den tykke, frodige edelgranen har kraftige barnåler som sitter lenge på greina, og drysser lite. Dette gjør edelgran til et populært valg som juletre. Mange er imidlertid fremdeles knyttet til den vanlige norske julegrana og det kan vi godt forstå. Grantreet dufter nydelig av jul, og kanskje er du blant dem som ikke synes det blir ordentlig julestemning uten?

Bruk utemøblene også om vinteren

 

Dersom du har utemøblene stående under tak utendørs, kan du bruke dem uten overtrekk hele året. Dermed kan du få glede av uteplassen også på vinterstid, og skape mange hyggelige minner året igjennom. Skal du bruke utemøblene om vinteren, er det teakmøbler som er best egnet for dette. Dekk dem med saueskinn og gode tepper, så får du en lun sitteplass på kalde vinterdager.

Når det er for kaldt til å sitte ute, kan du i stedet bruke sittegruppen til å skape stemning. Pynt bordene med levende lys og potter med vakre høstblomster, så blir det koselig å titte ut av vinduet i vintermørket.

Hyggelige stunder med OFYR bålpanne

 

OFYR bålpanne og grill for hyggelige stunder i hagenÅ grille utendørs er både hyggelig og stemningsfullt. Med OFYR bålpanne og grill er gull kan du få de gode grillopplevelsene på din egen balkong eller terrasse. I pannen kan du fyre med enten kull eller ved, og du får en åpen flamme som gir den lune følelsen av å sitte rundt et bål.

OFYR er perfekt å varme seg på om vinteren, men kan selvfølgelig også brukes til matlaging. Pannen blir så varm at du kan bruke den til å grille alt fra sjømat til kjøtt og pannekaker. Hvis du har overnattingsgjester eller vil gjøre noe litt spesielt og morsomt med familien, kan du imponere med å steke egg og bacon til frokost på bålpannen.

Kom innom oss og se vårt store utvalg

 

Kom gjerne innom ett av våre juletreutsalg før jul og kjøp et nydelig, norsk juletre. Du finner våre utsalg  i Asker, Drammen, Lier, Haslum og Stabekk.

Når våren kommer, åpner vi igjen vårt hagesenter i Lier. Vi ser frem til å kunne inspirere med et variert og spennende sortiment innen hagemøbler, interiør, blomster og uteplanter. Hos oss får du alt du trenger for å skape en trivelig uteplass. Du finner vår kontaktinformasjon her.