sofa som tåler regn

Sofaputer som tåler regn

På denne tiden av året er det en stor fordel å ha værbestandige hagemøbler. Tenk at det er mulig å bare la sofaputene ligge ute i regnet! Dette er kvalitetssofaer som du kan glede deg over i mange år. På Plantebørsen er det nå høstkampanje på enkelte av sofaene som tåler regn.

På hagesenteret har vi et godt utvalg av sofaer med værbestandige puter. Disse er laget for å tåle å stå ute i regnet. Våre værbestandige sofaer er utrolig praktiske, uten å ha gått på kompromiss med utseende og komfort.
Har du lite oppbevaringssplass, eller kanskje du bare har lyst til å slippe å tenke på putene ved hver regnskyll? 

Nå er det mange gode kampanjer i hagesenteret, og flere av våre værbestandige sofaer på halv pris. 

Norrsken lounge: -50%

 • Loungegruppe med sofa og bord
 • Fullpolstret med hurtigtørkende skum 
 • Værbestandig sofatrekk
 • Leverandør: Brafab
sofa som tåler vann

Norrsken loungegruppe består av sofa og bord i aluminium. Sofaen er fullpolstret med hurtigtørkende skum, og har et trekk i værbestandig utendørs akrylstoff. Norrsken tåler dermed å stå ute i regnet.

Det tilhørende bordet har 3D-printet glassplate.

Les mer om Norrsken her

Onda lounge: -50%

 • Eksklusiv møbelgruppe i en høy prisklasse
 • Fra designeren bak flere Ferrari og Maserati biler
 • Perfekt ved svømmebassenget
 • Tåler vann
sofa som tåler regn

Onda er den perfekte sofagruppen for en hage med svømmebasseng. Med verdenskjente Pininfarina som designer, får du eleganse til fingerspissene og kvalitet i alle ledd. 

Designerteamet, som har designet biler til Ferrari og Maserati, lot seg inspirere av havbølgenes dynamikk, eleganse og renhet da de tegnet Onda. 

Sofaen består av ren aluminium av høyeste kvalitet i rammeverket. Trekket er produsert i Sunbrella-stoff, og fyll er QuickDry-skum. Med andre ord tåler den vann, og passer ypperlig til å ha stående ved bassengkanten. 

Les mer om Onda her

Hvis du er ute etter en praktisk sofa som tåler regn, har vi flere enn de på kampanje å velge blant. Battleford modulgruppe, Weldon hjørnegruppe og Cassia loungesofa er alle værbestandige. Det samme gjelder storfavoritten vår Lucas hjørnesofa, som du ser under. 

Lucas hjørnesofa

 • Få den lune innefølelsen ute i hagen
 • Rustfri aluminium
 • Lengde: 260cm, Bredde: 255cm, Høyde: 70cm
 • Myke puter i Sunbrella-tekstil inkludert
 • Leverandør: Hartman
sofa som tåler regn

Lucas hjørnesofa er kanskje det nærmeste du kommer et innemøbel, utendørs. Herlig og myk, heltrukket med UV- og værbestandig Sunbrella-tekstil. Innmaten er fylt med QuickDry-skum som gjør at vann renner rett gjennom, og det hele er bygget på en ramme i rustfri aluminium.

Dette er sofaen for deg som vil ha en skikkelig kosesofa med puter du slipper å redde fra regnet. Hjørnesofaen kommer i sort aluminium med puter i lys grønn eller mellomgrå. Gul får vi inn våren 2023. 

Lucas hjørnesofa

Trenger du ekstra sitteplass?

Mange har behov for ekstra sitteplass rundt bordet av og til. Vi har både Kotte puff og Pollux hvilestol, som begge er værbestandige.  

Kotte
pollux

Velkommen innom Plantebørsen for en hyggelig handel!

PRODUKTKATEGORIER
NYLIG VISTE PRODUKTER

Ønsker du å motta e-poster med hagetips samt informasjon om tilbud og spesielle hendelser (vaffeldager m.m.)? Registrer din e-postadresse her.