Vil du jobbe hos oss?

Drømmer du om å jobbe i frodige omgivelser?

 

Nå er muligheten her! Vi har ledige stillinger både i uteavdelingen, møbelavdelingen og i kassen.

Plantebørsen Brødrene Bergem ble stiftet i 1996 og er en selvstendig bedrift uten tilknytning til kjeder. Vi har et bredt utvalg av blomster, planter og trær, og det er viktig for oss å kunne tilby kunden det lille ekstra. På Plantebørsen finner kundene produkter de ikke finner overalt, og kundene skal oppleve god kundeservice hos oss. Vi søker to salgsmedarbeidere til vår uteavdeling. Jobben vil bestå av kundeveiledning og salg av planter, i tillegg til diverse utearbeid på vårt hagesenter. Noe kunnskap om og interesse for planter er et krav.

Vi er ledende aktører på hagemøbler i distriktet. På vel 1000 m² har vi en flott hagemøbelutstilling med møbler fra anerkjente leverandører, og vi satser stort på kvalitet og service. Vi ønsker å skille oss ut ved å tilby møbler man ikke finner overalt, og det er viktig for oss at kundene får en god opplevelse og en hyggelig handel. I møbelavdelingen er vi nå på utkikk etter en serviceinnstilt kundebehandler med interesse for hagemøbler. Stillingen består primært i å hjelpe kunder i møbelavdelingen.  Rette person for jobben er nøyaktig, pålitelig, tilpasningsdyktig og har god samarbeidsevne. Personen må kunne jobbe skift (dag/kveld/helg), og helst ha erfaring med salg. I hagesenteret er pågangen stor vår/tidlig sommer, og da er det viktig å kunne håndtere det høye tempoet i butikken.

 

PRODUKTKATEGORIER
NYLIG VISTE PRODUKTER

Ønsker du å motta e-poster med hagetips samt informasjon om tilbud og spesielle hendelser (vaffeldager m.m.)? Registrer din e-postadresse her.