Logo plantasjen frg
plantelys
plantelys

Gi plantene lys

Det finnes gode grunner til å pynte opp huset med planter. I tillegg til å skape trivsel og et hyggelig innemiljø, er det å ha planter innendørs en måte å få naturen litt tettere på kroppen. Planter gir liv og farge, og det kan også gi mestringsfølelse å få plantene til å trives. Men for å trives, er plantene avhengig av tilgang på lys. Det er ikke alltid like lett å tilby plantene det lyset de ønsker seg. Derfor finnes det lamper som er laget for å sikre nok lys til plantene dine. 

Plantelys for glade planter

Med plantelys er det mulig å gi gode vekstkår også i mørkere rom. Plantelysene er designet for å gi lys til planter innendørs, og lyset er laget av tilpassede lysfrekvenser som sikrer at plantene vokser på best mulig måte. Plantelyset Light Care fra Elho har en fin trestøtte, diskre ledning og en enkel bruksanvisning, og er den perfekte løsningen for deg med solelskende planter innendørs. Designet på plantelyset er elegant og minner om en bordlampe.

Plantelys

Elho plantelys er en svært effektiv LED-belysning som bruker maks 10W. Lampen er 100% gjenvinnbar og laget av gjenvunnet plast. Produktet er laget i Nederland. 

Grønnsaker og urter hele året

Med plantelyset Light Garden kan du ta med kjøkkenhagen innendørs og ha tilgang på grønnsaker og urter hele året. Dette smarte dyrkingssystemet  er laget med en spesialfarget vekstlampe som optimaliserer lysforholdene til vekstene. Vekstlampen har en automatisk bryter som gir en naturlig tilgang på lys gjennom døgnet. 

Plantelys

Har du spørsmål angående produktene? Ta gjerne kontakt med Plantebørsen. Kontaktinformasjon finner du her

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
plantelys

Gi plantene lys

Sanke frø

Sanke blomsterfrø

Thuja smaragd hekk langs vei

Vintergrønn hekk

koreakornell

Koreakornell

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, vil du være blant de første som får informasjon om nye produkter, eksklusive tilbud, tips til hagearbeid, og mye mer. Registrer deg i dag og hold deg oppdatert på det siste innen planter og hage! Ved å melde deg på, samtykker du til å motta vårt nyhetsbrev.