Om oss

Plantebørsen drives av familien Bergem og er en selvstendig bedrift uten tilknytning til kjeder. Plantebørsen Br. Bergem AS ble startet i 1996 av Oddvar og Arild Bergem, som begge innehar stor kunnskap og kompetanse innen planter og blomster.

På Plantebørsen finner du et bredt sortiment av planter både i små og store størrelser. Siden vi leverer til proffmarkedet kan vi tilby et stort konkurransedyktig utvalg. Vi er svært opptatt av kvalitet og service, og har kundebehandlere med stor kunnskap og interesse for faget.

Plantebørsen er ledende på hagemøbler i distriktet. På vel 1000 m² har vi en flott hagemøbelutstilling med kvalitetsmøbler fra Brafab, 4 Seasons Outdoor, Hartman, Higold m.m. Hos oss finner du møbler i alle prisklasser, men vi satser stort på kvalitet. Teakmøbler kjøper vi fra Brafab, som tar all sin teak fra plantasjer.

Hos oss kan du betale med Vipps enten i butikken vår eller hjemmefra. Du kan også få møblene kjørt hjem til deg eller låne henger av oss.

VELKOMMEN INNOM FOR EN HYGGELIG HANDEL.
PRODUKTKATEGORIER
NYLIG VISTE PRODUKTER

Ønsker du å motta e-poster med hagetips samt informasjon om tilbud og spesielle hendelser (vaffeldager m.m.)? Registrer din e-postadresse her.