Logo plantasjen frg

Om Plantebørsen

Plantebørsen drives av familien Bergem og er en selvstendig bedrift uten tilknytning til kjeder. Plantebørsen Br. Bergem AS ble startet i 1996 av Oddvar og Arild Bergem, som begge innehar stor kunnskap og kompetanse innen planter og blomster.

På Plantebørsen finner du et bredt sortiment av planter både i små og store størrelser. Siden vi leverer til proffmarkedet kan vi tilby et stort konkurransedyktig utvalg. Vi er svært opptatt av kvalitet og service, og har kundebehandlere med stor kunnskap og interesse for faget.

Plantebørsen er ledende på hagemøbler i distriktet. På vel 1000 m² har vi en flott hagemøbelutstilling med kvalitetsmøbler fra Brafab, 4 Seasons Outdoor, Hartman, Higold m.m. Hos oss finner du møbler i alle prisklasser, men vi satser stort på kvalitet. Teakmøbler kjøper vi fra Brafab, som tar all sin teak fra plantasjer.

Hos oss kan du betale med Vipps enten i butikken vår eller hjemmefra. Du kan også få møblene kjørt hjem til deg eller låne henger av oss.

Plantebørsen

Våre ansatte

ODDVAR BERGEM

ODDVAR BERGEM

Personalsjef
MAGNHILD BERGEM

MAGNHILD BERGEM

Avdelingsleder møbler
Ansatte Plantebørsen

LENE JACOBSEN

Kundebehandler/Kontor
ARILD BERGEM

ARILD BERGEM

Daglig leder

LEDIGE STILLINGER

planteborsen

Vi er alltid på jakt etter folk med grønne fingre. Søk en av våre stillinger eller send en åpen søknad.

LEDIGE STILLINGER

planteborsen

Vi har for tiden ingen ledige stillinger.

Skal du

Lage ny hage?

Lage ny hage
Lage ny hage

Det kan oppleves som en stor og overveldende affære å skulle lage en hage helt fra bunnen av. La oss hjelpe deg å gjøre det til et interessant og positivt prosjekt.

På Plantebørsen er vi opptatt av å se kundens behov og komme fram til løsninger som skaper en uteplass som gir kunden en god følelse.