Få hagen skreddersydd hos oss

På Plantebørsen er vi opptatt av å se kundens behov og komme fram til løsninger som skaper en uteplass som gir kunden en god følelse. Det skal være godt å være i hagen, enten du bruker den til rekreasjon eller som lekeplass.

hage

Trenger du hjelp til å planlegge en ny hage? Vi kan hjelpe deg.

Har du et nybygg og trenger hjelp til å planlegge hagen, så kan vi hjelpe deg. Det kan oppleves som en stor og overveldende affære å skulle lage en hage helt fra bunnen av. La oss hjelpe deg å gjøre det til et interessant og positivt prosjekt.

Hva slags hage ønsker du deg? Trenger du mye tomleplass, eller vil du gjøre hagen så frodig som mulig? Vil du ha en selvgående hage, en naturhage, kanskje? Eller liker du rene linjer og formklipte busker? Det er mange muligheter. La oss se på det sammen.

familiehage

Ta med bilde av hagen din

Skal hagen pusses opp eller kanskje lages fra bunnen av? Ta gjerne med et bilde av hagen, eller en tegning med mål. Da kan vi lettere komponere en velfungerende og harmonisk hage. Vi kan hjelpe deg med å finne de beste løsningene for nettopp din hage. 

For oss er det viktig med en åpen dialog med kunden. Når du som kunde velger Plantebørsen, vil vi lytte til dine ønsker og behov. Våre dyktige medarbeidere gir deg tips, råd og veiledning.

La oss skreddersy drømmehagen din

På Plantebørsen kan vi gi deg forslag til hvilke hageplanter som passer i akkurat din hage. Både med tanke på hva som vil kunne trives og florere, men også med fokus på at dine ønsker skal ivaretas. Vi kan skisse opp en helhetlig og gjennomført hage helt fra bunnen av, eller for eksempel komme med forslag til best utnyttelse av en utfordrende del av hagen. 

På Plantebørsen har vi et stort uteområde hvor du kan finne det meste av hageplanter. Her kan du spasere rundt mellom busker og trær for å finne inspirasjon og gjøre deg bevisst på hva du liker best.

 

Nye hagemøbler?

Trenger du nye hagemøbler, så kan du se utvalget på nettsiden vår eller komme innom møbelavdelingen. Den er på 1000m² og full av kvalitetsmøbler i blant annet kunstrotting, rustfritt stål og aluminium. Kom gjerne innom for inspirasjon og veiledning. 

Hagemøbler Plantebørsen

Tilbud!

Stort utvalg av hageredskaper

Vi har et bredt spekter av sommerblomster i hagesenteret. Utvalget kan variere gjennom sesongen, kom innom for å se hva som er i sesong.

FOR

3

400,-

Hvorfor velge oss?

Plantebørsen er et uavhengig hagesenter, hvilket betyr at vi står fritt når det gjelder innkjøp. Har vi ikke det kunden ønsker seg i vårt brede sortiment, kan vi som regel bestille det. En annen fordel er at du kan komme til hagesenteret og kikke. Da kan du selv se hva du liker, noe mange foretrekker fremfor å kun se på bilder. 

Kanskje er likevel den beste grunnen til å velge oss, at vi er orientert rundt kvalitet og god kundebehandling. Det er viktig for oss at våre kunder er fornøyde. 

Velkommen innom Plantebørsen for en hyggelig handel!

Følg oss på Facebook

Se alt av nyheter, inspirasjon, kampanjer og invitasjoner til eventer!

Følg oss på Facebook

Se alt av nyheter, inspirasjon, kampanjer og invitasjoner til eventer!