Planter

Lidenskap for planter

Plantebørsen har et stort utvalg av blomster, busker, trær og vintergrønt. Hos oss finner du et spennende og variert utvalg, både for hobbygartneren og den proffe hagekjenner. Våre kompetente ansatte står klare til å gi deg tips og råd, slik at du kan holde hagen flott gjennom hele året. Vi leverer planter til privatpersoner, men også til ledende anleggsgartnere i markedet.

Busker og planter gir liv og farge

Når vi får spørsmål om hvordan man kan gjøre uteplassen mer innbydende, er anskaffelse av flotte planter noe av det første vi anbefaler. Planter gir liv til hagen, og kan skape en varm og lun stemning på terrasser og balkonger.

Med kombinasjoner av blomster i ulike farger, holder du hagen vakker gjennom sommersesongen. Husk at ulike blomster blomstrer på ulike tidspunkt. Hør med oss når du velger ut sesongens blomster, så sørger vi sammen for at din hage står i blomst fra tidlig vår til sen høst.

Klatreplanter og frukttrær

Klatreplanter og frukttrær gjør hagen mer spennende. I tillegg til å gjøre omgivelsene trivelige, kan du plukke alt fra epler, plommer og pærer, til druer og bjørnebær, rett fra egen hage. Klatreplanter egner seg dessuten godt for optimal utnyttelse av mindre uteområder.

Se vårt utvalg av planter og vekster til uteplassen her.

Hold hagen livlig gjennom vinteren

Thuja vinter

Det er lett å glemme bort hagen, når vinteren setter inn for fullt. Med vintergrønne planter ser hagen fort mer livlig ut, også under den kalde årstiden. Einer, barlind og tuja er blant vekstene som holder seg godt og krever lite vedlikehold gjennom vinteren.

Trenger du plantetips?

Vi hjelper deg mer enn gjerne med å velge ut planter til balkongen eller hagen. Kom innom vårt hagesenter i Lier, så gir vi deg en omvisning i våre utstillinger og svarer på dine spørsmål. Vi kan være behjelpelige med å velge ut gode plantekombinasjoner basert på dine ønsker og hva som egner seg i din herdighetssone.

Vår kontaktinformasjon finner du her.

PRODUKTKATEGORIER
NYLIG VISTE PRODUKTER

Ønsker du å motta e-poster med hagetips samt informasjon om tilbud og spesielle hendelser (vaffeldager m.m.)? Registrer din e-postadresse her.