capi-potter

Capi-pottene er på plass!

Capi er svært populære potter fra Nederland. Hvert år tar vi inn store mengder av Capi-potter, og hvert år blir lageret tømt. En av grunnene til at disse pottene er favoritter, er at de er lettvektere. De er laget av glassfiber og veier dermed lite. Dette gjør det mulig å flytte rundt på pottene, om man trenger å omorganisere uteplassen. 

Akkurat nå har vi fått inn årets ladning av Capi-potter, og utvalget er stort. Pottene kommer nemlig i ulike størrelser, farger og ikke minst fasonger. Dette gjør at man kan bruke pottene på ulike måter og med ulike formål. 

Trenger du å skjerme for innsyn i hagen eller på terrassen? Da er høye, rektangulære potter perfekte. De er store nok til å romme for eksempel vintergrønne busker, slik at du kan lage en levende skjermvegg. 

Capi-pottene skaper uendelige muligheter for lekre sammenplantinger i hagen. Finn de rette størrelsene og formene for akkurat din hage. Fyll dem med lecakuler, god jord, blomster og planter. Og vipps, så har du en unik sammenplanting i en kvalitetspotte!

Er du usikker på hva som passer sammen eller hva som vil trives i potte? Spør en ansatt på Plantebørsen.

Se størrelser, fasonger og priser i nettbutikken vår.

PRODUKTKATEGORIER
NYLIG VISTE PRODUKTER

Ønsker du å motta e-poster med hagetips samt informasjon om tilbud og spesielle hendelser (vaffeldager m.m.)? Registrer din e-postadresse her.