Grå sittegruppe til hagen med små hvite bord
Grå sittegruppe til hagen med små hvite bord

Årets hagemøbeltrender

Hagesenteret vårt er åpent og årets hagemøbler er klare for å flytte ut i norske hjem. Les om årets trender her.

Hagesenteret vårt er åpent og årets hagemøbler er klare for å flytte ut i norske hjem. I år mener vi at det meste er lov på terrassen, og tror uteplassene rundt om i landet vil preges av ulike stiler og personlige preferanser. Vårt utvalg har vel sjelden vært bredere. Her finner du en herlig kombinasjon av populære klassikere, nye spennende artikler og noen unike skatter som virkelig setter prikken over i’en.
Vi gir deg litt inspirasjon til hva du kan kjøpe til uteplassen i år. Kommer du innom hagesenteret kan vi også hjelpe deg med valget.
Grå sittegruppe til hagen med små hvite bord

Aluminium, rotting og stål er fremdeles på moten

Hagemøbler i aluminium, kunstrotting og stål har preget trendbildet i mange år, og i år er intet unntak. Aluminiumsmøbler er kjent for sin robusthet, samtidig som møblene er lette å flytte rundt på. Derfor er det stadig flere som velger aluminiumsmøbler til uteplassen. Samtidig er det fremdeles mange som sverger til den komforten som rottingmøblene gir, og tidligere år har vi solgt like mye rotting som aluminium hos oss. Også i år finner du det beste fra begge verdener i vårt hagesenter.
Vi har skrevet litt om fordelene med aluminiumsmøbler her og noen grunner til å velge rotting her.

Innslag av farge og tekstil

Nøytrale farger som sort, grått, beige og hvitt går igjen også på årets hagemøbler. Samtidig tror vi mange ønsker seg innslag av farge utendørs. Vi tilbyr derfor mange muligheter til å spre litt fargeglede på balkongen eller terrassen. Vi har kule fargede stoler i plast som passer utmerket med et mer nøytralt spisebord. Puter og dekorelementer kan også være med på å bryte opp, og er dessuten enkelt å skifte ut når du ønsker en forandring.
Utendørstekstiler har dessuten den fordelen at de skaper varme og hygge. Hvorfor ikke legge noen stilige pledd i putekassen, så kan du og gjestene dine varme dere på litt kjøligere kvelder.

Utendørs spiseplass prioriteres

Aldri før har vi ønsket å tilbringe mer tid utendørs enn nå. Er vi ikke ute og utforsker i naturen, ønsker vi helst å bruke tid på egen uteplass. Dette gjenspeiles i hvordan vi innreder uteområdene våre. Mange ønsker seg en spiseplass der de kan nyte sommerens måltider. Vi har smarte kompaktmøbler for deg som skal innrede en mindre balkong. For deg som ønsker fleksibilitet har vi forlengbare spisebord og hev- og senkbare sofabord som oppfyller flere funksjoner.
Funksjonalitet og praktiske løsninger er viktig for mange. Derfor har vi smarte modulbaserte møbelgrupper som lar deg justere størrelsen slik du vil. Med Feno serveringsbrett forvandles en sittemodul enkelt til et bord – en god løsning for deg med begrenset plass.
serveringsfat

Romfølelse med plantekasser

Plantekassene er populære som aldri før, og med gode grunner. Først og fremst er det trivelig med grønne innslag utendørs, og i plantekassene kan du sette det aller meste. Plantekassene kan du også benytte for å dele uteplassen inn i forskjellige soner og skape følelsen av ekstra rom utendørs.
palo hengestol på bassengkanten

Komfort er viktig

Hagen og terrassen er et sted for avslapning og avkobling. Vi ser at komfort er viktig for mange når de innreder sitt uteområde. Hammocken er for alvor tatt inn i varmen igjen, og vi har mange flotte modeller med smarte funksjoner. Har du litt mindre plass å bruke, er Palo hengestol et flott alternativ. Her kan du trekke tilbake og roe helt ned på fine sommerdager.

Kom hit og se årets hagemøbler

Hagesenteret vårt bugner av flotte hagemøbler og vi anbefaler på det varmeste at du tar turen for å se selv. Her kan du prøvesitte møblene i våre utstillinger og få en følelse av hvordan de vil passe hjemme hos deg. Vi bistår gjerne som terrassekonsulenter og gir deg gode råd og anbefalinger. Ta med mål og bilder, så hjelper vi deg med å få mest mulig ut av den plassen du har til rådighet.
Dersom du ikke har mulighet til å frakte møblene hjem på egenhånd, kan du låne henger av oss eller så finner vi en løsning for hjemlevering. Vi gjør det enkelt for deg å få en uteplass du trives med. Se hvor du finner oss her.

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
Thuja smaragd hekk langs vei

Vintergrønn hekk

koreakornell

Koreakornell

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.