hyller med dekorasjoner til hagen
hyller med dekorasjoner til hagen

Bredt utvalg produkter til hagen – vi har noe for enhver smak

I hagesenteret vårt finner du et bredt utvalg produkter til hagen eller uteplassen. Vi har et ønske om å ha en unik produktmiks, og derfor er alle produktene vi tar inn nøye utvalgt.

I hagesenteret vårt finner du et bredt utvalg produkter til hagen eller uteplassen. Vi har et ønske om å ha en unik produktmiks. Derfor er alle produktene vi tar inn nøye utvalgt. Hvert år reiser vi rundt på messer i inn- og utland og finner artikler vi vet kundene våre vil like. Samtidig har vi noen gode leverandører vi har handlet fra i en årrekke, og som vi tar inn produkter fra igjen og igjen.
Er du nysgjerrig på vårt produktutvalg? Kom innom så gir vi deg gode råd og tips.
hyller med dekorasjoner til hagen

Møbler du ikke finner alle andre steder

Vi ønsker å være et hagesenter som skiller seg ut, og der du kan gjøre helt unike funn. Målet vårt er først og fremst at alle skal kunne finne noe de liker hos oss. Derfor kombinerer vi trender med det mer særegne, og synes det er spennende å kunne introdusere kundene våre for flotte produkter de ikke visste at de ønsket seg. I tillegg til et bredt utvalg møbler til små og store uteplasser, har vi mye tilbehør og dekorative pynteartikler. Dette lar deg skape et særegent uteområde, med kule og fine sammensetninger.
Vi liker å tro at vi har noe for de fleste lommebøker, men dersom du ønsker deg hagemøbler i den aller billigste klassen finner du kanskje ikke dette hos oss. Det er alltid kvalitet som er vårt hovedfokus. Møblene du kjøper i våre hagesenter har du glede av både denne sesongen, og i sesongene som kommer.
Teakfarget sittegruppe med bord

Alltid med kunden i fokus

Når vi reiser rundt på messer for å gjøre bestillinger, har vi naturligvis alltid kundene våre i tankene. Etter å ha drevet hagesenter i mange år, føler vi at vi kjenner kundene våre ganske godt. Vi har naturligvis mye kundekontakt gjennom hele sesongen vi har åpent, og har derfor en god indikasjon på hvilke nyheter som vil falle i smak.
Selv om aluminiumsmøbler seiler opp som en favoritt hos stadig flere, har vi fremdeles et bredt utvalg møbler i kunstrotting. Dette er fordi vi vet at mange foretrekker komforten som kunstrottingen gir, samtidig som det finnes svært mange flotte og holdbare sittegrupper i rotting. Her gir vi deg fem gode grunner til å velge rottingmøbler.

Det beste innen hagemøbler fra inn- og utland

Vår produktmiks er en herlig kombinasjon av artikler fra både lokale og internasjonale leverandører. Vi handler mye fra produsenter i Sverige, Holland og Tyskland. Blant annet er vi blant få forhandlere i Norge som fører møbler fra nederlandske 4 Seasons Outdoor, og reiser til fabrikken deres hvert år for å velge ut produkter til vårt sortiment. Svenske Brafab leverer flotte og solide hagemøbler og er en produsent vi har samarbeidet med i mange år.
Også norske Krifon og nederlandske Hartman har vi gode samarbeid med. Fra Krifon har vi blant annet sittegrupper og andre møbler, men også utekrukker, figurer og pynteting.
dekorativt brett med planter og pyntegjenstander
bed med planter og pyntegjenstander

Kom innom og se selv!

Her på nettsidene våre kan du få en idé om hva som finnes i vårt hagesenter, men for en fullstendig oversikt anbefaler vi at du tar turen til oss i Lier. Vi holder åpent gjennom hele sommerhalvåret og kan garantere en hyggelig handleopplevelse. Hos oss kan du hente inspirasjon i våre utstillinger og få personlige råd og oppfølging fra våre dyktige medarbeidere.
Kontakt oss gjerne – du finner vår kontaktinformasjon her.

SE FLERE INSPIRASJONSAKER

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

BEDD

BEDD plantekasser innendørs

Kjøkkenhagen

Lag en enkel kjøkkenhage

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.