capi-potter
capi-potter

Capi-pottene er på plass!

Capi er svært populære potter fra Nederland. Hvert år tar vi inn store mengder av Capi-potter, og hvert år blir lageret tømt. En av grunnene til at disse pottene er favoritter, er at de er lettvektere. De er laget av glassfiber og veier dermed lite. Dette gjør det mulig å flytte rundt på pottene, om man trenger å omorganisere uteplassen. 

Akkurat nå har vi fått inn årets ladning av Capi-potter, og utvalget er stort. Pottene kommer nemlig i ulike størrelser, farger og ikke minst fasonger. Dette gjør at man kan bruke pottene på ulike måter og med ulike formål. 

Trenger du å skjerme for innsyn i hagen eller på terrassen? Da er høye, rektangulære potter perfekte. De er store nok til å romme for eksempel vintergrønne busker, slik at du kan lage en levende skjermvegg. 

Capi-pottene skaper uendelige muligheter for lekre sammenplantinger i hagen. Finn de rette størrelsene og formene for akkurat din hage. Fyll dem med lecakuler, god jord, blomster og planter. Og vipps, så har du en unik sammenplanting i en kvalitetspotte!

Er du usikker på hva som passer sammen eller hva som vil trives i potte? Spør en ansatt på Plantebørsen.

Se størrelser, fasonger og priser i nettbutikken vår.

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
Thuja smaragd hekk langs vei

Vintergrønn hekk

koreakornell

Koreakornell

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.