Hagemøbler i bambus
Hagemøbler i bambus

Hagemøbler i bambus

Bambus er en unik stemningsskaper i hagen med sitt organiske og naturlige uttrykk. Som et svært solid og rasktvoksende tre, er bambus et bærekraftig alternativ som hagemøbler. Møblene krever lite vedlikehold, er lette i vekt og slitesterke. Nå er hagemøbler i bambus på tilbud på Plantebørsen. 

Saigon lounge

Hvis du ønsker organiske møbler og et naturlig uttrykk i hagen, er bambus midt i blinken. Hagemøbler i bambus glir inn i naturomgivelsene på en måte kunstige materialer ikke kan gjøre. Møblene i seg selv skaper en avslappet loungestemning, og du kan lett tilføre interiør som vil sette prikken over i’en. Kanskje du lengter etter tropiske strøk? Pynt med store grønnplanter, fargerike lyslenker, en flamingo her og en ananas der. Og vipps, så har du din egen tropiske bungalow-lounge i hagen!

Ta vare på hagemøblene i bambus

Bambus er et slitesterkt materiale, og hagemøbler i bambus er holdbare. Et naturmaterialer som bambus trenger likevel noe kjærlighet for å holde seg fineste mulig. Bambusmøblene kan behandles med Wood protector, et produkt fra Brafab som beskytter tre mot fukt. Den påføres enkelt på rene møbler, med sprayflaske. 

Det er behov for å rengjøre bambusmøblene av og til, gjerne et par ganger i løpet av sesongen. Det kan gjøres med klut og såpevann, eller med Wood cleaner, et produkt fra Brafab som renser og gjenoppretter treets opprinnelige glød. Hagemøbler i bambus kan få overfladisk mugg. Dette kan enkelt vaskes vekk. 

Når du rengjør bambusmøblene, husk å gjøre det i fibrenes retning. Og gjør gjerne vaskejobben på en tørr og solrik dag, som lar møblene tørke i solen etter vask. 

Se denne videoen fra Caters Clips, for inspirasjon til en stemningsfull, tropisk Tiki Bar hage:

Lurer du på noe angående våre bambusmøbler? Ta gjerne kontakt.

 

Velkommen innom for inspirasjon og en hyggelig handel!

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
Thuja smaragd hekk langs vei

Vintergrønn hekk

koreakornell

Koreakornell

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.