Nolli
Nolli

Hagemøbler i teak

Teak er et treverk som egner seg svært godt som møbelmateriale. Det er holdbart, krever lite vedlikehold og skaper en lun og hjemmekoselig stemning. På Plantebørsen finner du et bredt utvalg av teakmøbler. 

Hagemøbler i naturlige materialer

Teak er et holdbart og stabilt treverk som passer veldig godt å bruke til hagemøbler. Treverket har en naturlig selvimpregnerende olje som gjør det værbestandig.

På Plantebørsen har vi et bredt utvalg av teakmøbler, og utvalget består utelukkende av teak fra plantasjer. Både vi som driver hagesenter og du som kunde bør ha et bevisst forhold til hvor teakmøblene kommer fra, og konsekvent ta avstand fra teakmøbler som kan være laget av ulovlig felt teak i regnskogen.

Våre møbler i teak kommer fra den svenske møbelprodusenten Brafab, og disse forholder seg til EU’s Tømmerforordning. EUs tømmerforordning er en viktig del av EUs politikk mot ulovlig hogst og handel med tømmer og treprodukter som stammer fra ulovlig hogst.

Circus
Circus spisebord

Vedlikehold av teak

Teakmøblene krever ikke mer vedlikehold enn at du rengjør de før og etter sesongen. Vi selger også en dyprens (Heavy Duty Cleaner) til tremøblene. Den er fin å bruke for eksempel en gang i året, for å fjerne eventuelle flekker. På sikt vil teakmøblene få en naturlig gråfarge. De fleste ønsker denne fargen på møblene.

Hvis du derimot ønsker å bevare den originale fargen lengst mulig, kan du bruke teakolje. Møblene vil da få et mer gyllent uttrykk.

Lyon
Lyon spisebord

Lunt og sjarmerende med treverk

Treverk er levende og sjarmerende, og teakmøbler kan skape en lun og hjemmekoselig stemning. Når du velger hagemøbler i naturmateriale, er teakmøbler et godt valg. I tillegg til å være holdbart, er det også estetisk vakkert. Det kan også være veldig fint å kombinere teak med andre materialer, som aluminium eller kunstrotting.

Et utvalg av våre teakmøbler:

Cornelia
Vårnyhet: Cornelia uttrekksbord
Kolleksjonen Turin fra Brafab:
Turin
Arosa
Arosa klaffebord
Nolli
Nolli sofabord

Har du spørsmål om våre teakmøbler? Ta gjerne kontakt eller kom innom oss i Lier. Les mer om våre hagemøbler her.

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
Thuja smaragd hekk langs vei

Vintergrønn hekk

koreakornell

Koreakornell

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.