fbpx
Lilja spisegruppe
Lilja spisegruppe

Hagemøbler i tre

Mange vil ha møbler i naturlige materialer. Da er teak et godt valg. 

Hagemøbler i teak:

  • Holdbart og stabilt
  • Værbestandig med selvimpregnerende olje
  • Kun teak fra plantasjer

Teak er et holdbart og stabilt treverk som passer veldig godt å bruke til hagemøbler. Treverket har en naturlig selvimpregnerende olje som gjør det værbestandig.
På Plantebørsen har vi et bredt utvalg av teakmøbler, og utvalget består utelukkende av teak fra plantasjer. Både vi som driver hagesenter og du som kunde bør ha et bevisst forhold til hvor teak-møblene kommer fra, og konsekvent ta avstand fra teakmøbler som kan være laget av ulovlig felt teak i regnskogen.
Våre møbler i teak kommer fra den svenske møbelprodusenten Brafab, og disse forholder seg til EU’s Tømmerforordning. EUs tømmerforordning er en viktig del av EUs politikk mot ulovlig hogst og handel med tømmer og treprodukter som stammer fra ulovlig hogst.

Krever teak vedlikehold?

Teakmøblene krever ikke mer vedlikehold enn at du rengjør de før og etter sesongen. Vi selger også en dyprens (Heavy Duty Cleaner) til tremøblene som er fin å bruke for eksempel en gang i året, for å fjerne eventuelle flekker. På sikt vil teakmøblene få en naturlig gråfarge. De fleste ønsker denne fargen på møblene.

Hvis du derimot ønsker å bevare den originale fargen lengst mulig, kan du bruke teakolje. Møblene vil da få et mer gyllent uttrykk.

Stemningsfullt med treverk

Mange foretrekker naturmaterialer fremfor kunstige, og da er teakmøbler et godt valg. I tillegg til å være holdbart, er teak også et vakkert materiale til møbler. Treverk er levende og sjarmerende, og teakmøbler kan skape en lun og hjemmekoselig stemning.
Det kan også være veldig fint å kombinere teak med andre materialer, som aluminium eller kunstrotting.
Varm sofabord

Møbler i teak på Plantebørsen

Lilja spisegruppe

Denne vårnyheten fra Brafab er et en spisegruppe med runde og organiske former i kvalitetsteak. Lilja spisegruppe har stødige bordben og generøs størrelse. Gruppen inneholder seks stoler til bordet, og du kan velge mellom brede teakribber og vevet kunstrotting i sete og rygg.Les mer om Lilja spisegruppe her.

Turin-kolleksjonen

Turin er en serie med teakmøbler som alle kan klappes sammen. Serien er lettanvendelig og praktisk, og byr på et stort utvalg av bord, stoler og benker.

Se alle møblene i Turin-kolleksjonen her.

Circus-serien

Dette er en kolleksjon av rustikke bord i teak. Velg mellom tre størrelser, alle runde og i hvitblåst naturfarge. Det største bordet kommer med en snurrbar serveringsskive, som er både gøy og veldig praktisk ved middagsbordet.

Les mer om Circus spisebord her.

Parga spisebord

Parga er et rundt og vakkert bord i teak. Bordet har nydelige utforminger med kileformede ribber på bordplaten, og runde bordben.

Les mer om Parga spisebord her.

Jackson dekkstol

På Plantebørsen finner du et bredt utvalg av møbler i teak.


Se alle våre teakmøbler

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
Søtpotet

Søtpotet

Hagesenter

Plante hekk om høsten

Hvit allium bilde fra OBP

Allium

alunrot

Alunrot – en fin høststaude

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer