Hos oss får du tips og råd til uteplassen

Hagesenteret vårt i Lier skal være et innbydende sted der du kan hente inspirasjon til hvordan du kan plante og innrede på ditt uteområde. Enten du har stor eller liten plass har vi smarte og flotte produkter som gir optimal trivsel utendørs. Velger du å komme innom oss kan du også få gode råd og tips fra våre erfarne hagespesialister.
Se våre åpningstider og hvor du finner oss her.

La oss være din terrassekonsulent

Å finne ut av hva man skal gjøre med uteplassen sin er veldig gøy, men det kan også være utfordrende til tider. Alle uteplasser har sitt mulighetsspekter og sine begrensninger, og vi hjelper deg gjerne med å finne ut hvordan du får mest ut av dine uteområder.
Vi trives med å opptre som terrassekonsulenter og synes det er spennende å være med på å skape flotte utearealer hos våre kunder. Noter gjerne ned mål på uteplassen før du kommer til oss, og ta med noen bilder vi kan se på. Vi ønsker naturligvis at du skal være fornøyd med de møblene du kjøper hos oss, og jo mer informasjon vi har om forholdene på din uteplass, desto bedre råd kan vi gi deg.

Et inspirerende hagesenter

Hagesenteret vårt skal være et sted der kundene våre føler seg inspirert til å dra hjem og sette i gang med planting eller innredning. Vi legger mye innsats i å ha innbydende og gjennomtenkte utstillinger. Samtidig tror vi kompetansen vår og rådene vi gir kan bidra til å spre hageglede og troen på at man får til ting i hagen på egenhånd.
Vi kan komme med plantetips med utgangspunkt i din herdighetssone og solforholdene på din tomt, og vi sitter på masse kunnskap om planter som både trives og passer sammen. Dermed ligger alt til rette for at du skal lykkes når du setter i gang hjemme.

Unikt og gjennomtenkt produktutvalg

Vi har et produktutvalg som skal dekke de fleste behov og preferanser. Samtidig som vi forholder oss til trender og etterspørsel, ønsker vi også å kunne tilby produkter du ikke får kjøpt alle andre steder. Vi er et unikt hagesenter med produkter for enhver smak.
Les mer om hvordan vi tenker når vi velger ut våre produkter her.

Mange alternativer for å få produktene hjem til deg

Det er ikke alt du kjøper hos oss som like enkelt kan tas under armen når du drar herfra. Vi forsøker derfor å gjøre det enkelt for våre kunder å få sine nye hagemøbler med seg hjem. Hos oss kan du låne henger eller varebil, slik at du får kjørt hjem det du har kjøpt. Har du ikke mulighet for å kjøre selv, kan du snakke med oss så finner vi en løsning for hjemlevering.
Vi tilbyr også betaling med Vipps, i tillegg til ordinær kortbetaling.

Vi gleder oss til å se deg!

Nå er det en perfekt tid for å begynne å planlegge årets uteplass. Vi holder åpent gjennom hele sesongen, og hagesenteret bugner av både nyheter og klassikerne vi vet at kundene våre er glade i. Ta turen ut til Lier for å hente ny inspirasjon, så hjelper vi deg med å komme i gang.
Se våre åpningstider og kontaktinformasjon her.

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
Thuja smaragd hekk langs vei

Vintergrønn hekk

koreakornell

Koreakornell

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.