Jordbær
Jordbær

Spiselig i hagen

Forestill deg at du går ut i hagen eller på terrassen og henter ingrediensene til salaten din, eller kanskje plukker bær til desserten. Rett fra egen uteplass. Om du går for en grønn og spiselig jungel eller om det holder med en tomatbusk for deg, tror vi at du uansett vil sette pris på opplevelsen av å plukke egendyrket.

Har du hage hvor du kan plante i bakken så er mulighetene nesten uendelige. På Plantebørsen kan du velge mellom et bredt utvalg frukttrærbærbusker og flerårige krydderplanter. Har du tenkt på at du kanskje kan ha et nøttetre i hagen? Les mer om nøtter i hagen her.

Dyrk det selv

Har du terrasse og lyst på kjøkkenhage, så er det fortsatt mange muligheter. Du kan plante krydderplanter i potter, og de vil kunne stå til høsten. Av grønnsaker er utvalget stort, og mange er supre å ha i potter. Sukkererter, tomater, agurk, squash, paprika og chili er noen eksempler. Les mer om å lage kjøkkenhage på terrassen her.
Jordbær
På Plantebørsen finner du nå et godt utvalg av krydderplanter og grønnsaker i blomsteravdelingen. Noe av det du finner er mais, blomkål, stangselleri, grønnkål, bønner og mye annet. I tillegg har vi ulike størrelser og sorter av jordbærplanter, samt sitrontrær. Ute blant staudene finner du flerårige krydderplanter, rabarbra m.m. Frukttrær og bærbusker finner du ved siden av andre trær og prydbusker. Ser du etter druer, se blant klatreplantene i tillegg til ved de andre bærbuskene.
Druer
Har du ikke hatt kjøkkenhage før, så anbefaler vi deg å prøve det. Det gir mye glede for store og små. Er du usikker på hva som passer på din uteplass, så spør gjerne en av våre dyktige ansatte.

Velkommen innom for inspirasjon og en hyggelig handel!

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
Thuja smaragd hekk langs vei

Vintergrønn hekk

koreakornell

Koreakornell

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.