teak møbler
teak møbler

Teak fra plantasjer

Hagemøbler i teak

På Plantebørsen har vi et bredt utvalg av kvalitetsmøbler. Blant annet finner du møbler i teak hos oss.
Vårt utvalg av teak er selvfølgelig utelukkende bestående av teak fra plantasjer. Både vi som driver hagesenter og du som kunde bør ha et bevisst forhold til hvor teak-møblene kommer fra, og konsekvent ta avstand fra teakmøbler som kan være laget av ulovlig felt teak i regnskogen.
Våre møbler i teak kommer fra den svenske møbelprodusenten Brafab, og disse forholder seg til EU’s Tømmerforordning. EUs tømmerforordning er en viktig del av EUs politikk mot ulovlig hogst og handel med tømmer og treprodukter som stammer fra ulovlig hogst.
Teak er et treverk som er holdbart og stabilt. Det har en naturlig selvimpregnerende olje som gjør det værbestandig. Teak-møblene krever ikke mer vedlikehold enn at du rengjør de før og etter sesongen. Vi selger også en dyprens (Heavy Duty Cleaner) til tremøblene som er fin å bruke for eksempel en gang i året, for å fjerne eventuelle flekker. På sikt vil teak-møblene få en naturlig gråfarge. De fleste ønsker denne fargen på møblene.
Teak naturlig grånet
Hvis du derimot ønsker å bevare den originale fargen lengst mulig, kan du bruke teakolje. Møblene vil da få et mer gyllent uttrykk.

teak benk

Se en oversikt over vårt utvalg av møbler i teak her.
Teak gjør seg veldig godt sammen med andre materialer. Se våre møbler i kombinasjonen teak og aluminium her.

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
Thuja smaragd hekk langs vei

Vintergrønn hekk

koreakornell

Koreakornell

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.