Lyra loungegruppe
Lyra loungegruppe

Trender og nyheter i hagesenteret

Nå er hagesenteret åpent. Det betyr at utstillingene våre er fullspekket av varer vi vet kundene våre elsker, men også spennende nyheter vi har gledet oss til å vise frem. Lurer du på hvilke trender som vil prege norske uteplasser denne sesongen, eller er nysgjerrig på noe av det vi har fått inn? Her får du en smakebit på hva du kan forvente når du tar turen innom hagesenteret vårt i Lier.
Se også noen av vårnyhetene våre her.

Aluminium og kunstrotting fortsatt vinnerne i møbelavdelingen

I år som tidligere år er det aluminium og kunstrotting som er aller mest representert i møbelavdelingen. Dette er favoritter i norske hager og uteplasser, og det kan vi godt forstå. Våre møbler i rotting og aluminium har mange gode egenskaper, og en kvalitet som gjør at de holder seg like fine år etter år.
Nytt i hagesenteret i år er blant annet sofagrupper i aluminium fra norske Sundays Design. Vi har også fått inn nye kolleksjoner fra leverandører som Brafab, Krifon og Hartmann.
Les gjerne mer om fordelene med aluminiumsmøbler her eller se noen gode grunner til å velge kunstrotting her.

Mer farger på tilværelsen

Mens det tidligere gått mye i nøytrale farger på utemøblementet, ser vi nå en tendens til at flere seg ønsker fargerike innslag utendørs. Det synes vi er gøy! I år har vi fått inn masse fargerikt interiør til uteplassen. Blant annet har vi puter i rosa, mosegrønt og blått, og pledd, potter og pyntegjenstander i glade farger.
En løsning som passer for de fleste er å kjøpe holdbare møbler i naturlige materialer og fargetoner, og heller sette farge på tilværelsen gjennom fargerike tekstiler. Å skifte ut pledd og puter regelmessig gir en merkbar, men forholdsvis rimelig fornyelse av uteplassen. Dessuten gir det stor frihet til å hoppe på trender etter hvert som de kommer eller prøve seg frem med spenstige farger og mønstre.

Blant de beste i Norge på potter og kasser

Pottene og kassene våre har nærmest blitt et varemerke for oss. Dette er noe kundene vet vi er gode på, og de passer på å komme tidlig for å sikre seg sine favoritter. Også i år har vi tatt inn et bredt sortiment med utepotter, og er i stand til å dekke de fleste preferanser med alt fra unike keramikkpotter fra Grama Design til smarte, norskproduserte plantekasser fra BEDD. Vårt fulle utvalg ser du ved å ta turen ut til oss eller ved å sjekke ut vår nettbutikk.
Dersom det er noe helt spesielt du er på utkikk etter, anbefaler vi å være rask. Av erfaring vet vi at de mest populære pottene forsvinner fort.
Les mer våre potter og få gode råd rundt planting i potte her.

Lune «innemiljøer» også utendørs

Uteplassen skal være et trivelig sted å oppholde seg, og vi ser en økende tendens til at folk ønsker å gjøre uteplassen til en forlengelse av interiøret. Derfor har vi tatt inn alt du trenger for å skape et lunt og varmt miljø også utendørs. Vi har fått inn mange flotte utetepper i ulike størrelser, farger og mønstre, som tåler vann og er lette å rengjøre. Et uteteppe er prikken over i-en når du ønsker en følelse av «innemiljø» også ute. Ikke bare er det lunt og behagelig å gå på – det lar deg også uttrykke din personlige stil på uteplassen.

Trivelige sommerkvelder med egen bar eller utekjøkken

Når sommeren endelig kommer, elsker vi nordmenn å oppholde oss utendørs. Med egen bar eller utekjøkken kan enda mer av sommerens aktiviteter og hygge flyttes ut. Dette er en drøm som går igjen hos mange. I år har vi fått inn både barer og utekjøkken som vi vet at vil skape mange hyggelige sommerkvelder for kundene våre, både hjemme og på hytta.
Det er noe eksotisk ved å flytte matlagingen utendørs. Med et utekjøkken trenger du heller ikke å gå glipp av verken solstråler eller tid med venner og familie for å kunne diske opp med deilige måltider. Baren gir uteplassen det lille ekstra, enten det er til hagefesten eller bare for litt ekstra hygge i hverdagen. Vi har komplette barer med barkrakker, og du får dem i ulike farger og materialer.

Vi hjelper deg med å komponere uteplassen

Uansett om du vet hva du er ute etter eller ikke, kan vi anbefale en tur innom hagesenteret vårt i Lier. Hos oss finner du det aller meste, fra store møbelgrupper til små pyntegjenstander som lar deg oppnå akkurat det uttrykket du er ute etter.
Spør oss gjerne om hjelp og gode råd. Vi elsker å finne løsninger sammen med kundene våre og er gode på å skape helhetlige miljøer, enten du skal innrede en stor terrasse eller en liten balkong. Vår kontaktinformasjon og hvor du finner oss ser du her.

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
Thuja smaragd hekk langs vei

Vintergrønn hekk

koreakornell

Koreakornell

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.