Rødkattebusk

Rødkattebusk

Actinidia kolomikta

En av våre personlige favoritter er rødkattebusken, og vi synes ikke helt at den får oppmerksomheten den fortjener. Det er mange som ikke kjenner til denne flotte klatreplanten, men de fleste blir veldig begeistret når de først blir introdusert.

Rødkattebusk har et dekorativt og spennende bladverk. Først er bladene grønne med hvite spisser, og spissene blir gradvis mer rosa utover sommeren. I tillegg får den duftende blomster skjult i bladverket. De hvite epleblomstene blomstrer i juni.

Denne klatreplanten er hardfør og har få krav til vokseplass. Fargene kan bli finest om den står i sol. Den vokser fort og kan bli veldig kraftig. Det stiller krav til beskjæring, men det gjør også at den har god dekkevne der den plasseres.

Høyden er 3-5 meter, og planteavstanden bør være 2-3 meter.
H6

Produkt kontakt

Produkt kontakt

Henting og levering

Alle produkter kan hentes hos Plantebørsen. Hos oss kan du låne henger eller varebil. Har du ikke mulighet til å komme innom hagesenteret, kan du betale med Vipps (558633) hjemmefra og bestille hjemlevering. Vi har også bærbar bankterminal. Ta kontakt med oss om du ønsker dette.