Gjør det fint med kunstige planter

Det er imidlertid ikke alle som har tid eller ork til å ta seg av planter og vekster. Det er heller ikke så hyggelig dersom du føler at du til stadighet ser plantene dine takke for seg. Da kan kunstige planter være et godt kompromiss. Selv om du ikke får duften eller den friske luften som følger med ekte planter, kan vi garantere at de kunstige plantene vil skape god stemning i ditt hjem så lenge du måtte ønske.
Kom gjerne innom vårt hagesenter i Lier for å se vårt store utvalg kunstige planter.

Kunstige planter har blitt svært naturtro

Når vi snakker om kunstige planter, vil kanskje noen fremdeles tenke på de fargerike stoffblomstene som helt åpenbart er falske. Disse gir kunstige planter et ufortjent dårlig rykte. Nå ser vi at stadig flere får øynene opp for de mange fordelene kunstige planter har. De kunstige plantene vi selger i vårt hagesenter er alle svært naturtro. Dersom du av ulike årsaker ikke har mulighet til å holde liv i dine grønne vekster, vil derfor kunstige planter være et svært godt alternativ.
Kunstige planter er riktignok ikke kun forbeholdt de med travle timeplaner eller mangel på grønne fingre. Mange velger en kombinasjon av ekte og kunstige planter i samme rom. Da kan det rett og slett være vanskelig å se hvilke planter som er ekte og hvilke som ikke er det.

Uekte planter krever minimalt av deg

Den mest åpenbare fordelen med kunstige planter er nettopp det at de ikke er ekte. Dermed krever de heller ingenting av deg. Du slipper å tenke på vanning, stell, riktige lysforhold eller krav til vedlikehold. I stedet kan du kjøpe nøyaktig de plantene du vil ha og sette dem akkurat der du vil ha dem, til glede for alle som oppholder seg i boligen.

Kunstige planter i entreen

Entreen er et av rommene i huset der kunstige planter virkelig kommer til sin rett. Levende planter trenger som kjent en del naturlig sollys for at de skal trives optimalt. Dette er for mange en mangelvare i entreen. Har du dessuten en liten og litt kjedelig entré, kan noen grønne vekster øke trivselen betraktelig. Entreen er som regel det første inntrykket du og dine besøkende tar inn når dere entrer boligen. Noen grønne planter, ekte eller ikke, vil bidra til å heve førsteinntrykket.

Blomstrende planter til verandakassen

Mange med balkong eller veranda i tilknytning til sin leilighet står overfor valget om hvorvidt de skal plante utendørs. For mange er dette en selvfølgelighet. Andre ser det mer som bry og kun en ytre forventning. Hører du til den siste gruppen vil vi gjerne inspirere deg til å innrede med noen kunstige planter, heller enn å la de grønne innslagene glimre med sitt fravær. Det skal ikke mer til enn en liten potteplante på bordet, litt farger i blomsterkassen eller en grønn variant i hjørnet før din veranda føles som et litt lunere og triveligere sted å være.

Et vennlig tips fra oss er imidlertid å ta inn de blomstrende plantene når frosten kommer. Selv om kunstige planter tåler kulden, er det ikke helt naturlig med en fargerik blomsterkasse i desember når gradestokken kryper under 0 grader.

Kunstig vintergrønt er trivelig hele året

I motsetning til blomstrende blomster tar kunstig vintergrønt seg flott ut på terrassen vinter som sommer. Ettersom vintergrønne planter beholder bladene sine vinteren gjennom, er det ingen som vil reagere når dine kunstige planter står og flotter seg, også på vinterstid.

Kunstige planter på kontoret

Det har åpenbart noen fordeler å innrede med ekte planter på kontoret. De vil bidra til friskere luft og et bedre inneklima i kontorlokalene, noe som kan føre til at arbeidsforholdene blir bedre. Dersom dere ikke har noen god ordning for hvem som skal stelle med og vanne plantene, kan det imidlertid hende at kunstige planter vil passe bedre hos dere. De kunstige plantene gir økt trivsel og samme varme uttrykk som ekte planter. De er dessuten helt allergivennlige og sparer dere for kostnader knyttet til plantestell.
Les mer om fordelene med planter – ekte eller kunstige – på kontoret her.

Vi har et bredt utvalg kunstige planter

Trivelig hus og hage skal ikke være forbeholdt de med grønne fingre. I vårt hagesenter i Lier finner du et bredt utvalg kunstige planter til både innendørs og utendørs bruk. Vi har alt fra blomster og grønne planter til kunstige frukttrær, for at du skal kunne velge akkurat det du har lyst på.
I vårt hagesenter kan du hente inspirasjon til hvordan du kan gjøre hjemmet litt grønnere.

SE FLERE INSPIRASJONSAKER

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

BEDD

BEDD plantekasser innendørs

Kjøkkenhagen

Lag en enkel kjøkkenhage

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.