Våre fineste utepotter

På Plantebørsen håndplukker vi potter fra våre ulike leverandører, for å kunne tilby et unikt og spennende utvalg av utepotter. Hos oss kan du finne store, imponerende potter som fungerer som et blikkfang i hagen. Vi har stilrene potter, spenstige potter, potter som er lett å løfte og potter i ulike materialer. Her ser du noen av våre fineste utepotter på Plantebørsen.
Black Soil krukker 

Denne serien med Black Soil krukker er fra danske Grama Design. Serien heter Kontiki og består av store, håndlagde krukker i beste kvalitet. Kontiki er spesielt designet til trær og busker med stor rot. Black Soil er en leirblanding med jern og chamotte, som gjør krukkene svært holdbare. Grama Design kombinerer ypperlig kvalitet med vakkert design, og har fokus på godt håndverk og bærekraftighet.

Hos oss finner du Kontiki i størrelsene H42 Ø49, H60 Ø69 og H80 Ø95.

Har du ikke tid til å komme innom oss, men vil sikre deg en Black Soil krukke nå? Krukkene kan kjøpes via nettsiden vår og hentes i hagesenteret.

Potter med livstidsgaranti

En vårnyhet vi har gledet oss til å få inn på Plantebørsen er Terraneopotter. Disse håndlagde terracottapottene tåler frost ned til -50 grader pga en unik produksjonsprosess. Kvalitet og holdbarhet med livstidsgaranti fra vår leverandør Krifon

Les mer om Terraneo-pottene våre her

Eplegrønn keramikk

Disse krukkene er fantastisk fine, syns vi. Bentley krukker i keramikk kommer i to utgaver som begge er i nydelig, skinnende eplegrønn. Den ene har målene D60 H55, den andre D56 H56. 

Et blikkfang i hagen

Dette er en imponerende potte som virkelig syns i hagen, med sine 92 centimeter i høyden. Potten er elegant formet som en vase og har ellers en rustikk overflate. Diameteren er 73 centimeter. Wow-effekt!

Blå som havet

Det er ikke vi som ga potten navnet, men kanskje den ble kalt Sumo på grunn av størrelsen? Den har en diameter på 75 centimeter og er 90 centimeter høy. Den er litt rund og “gossen” som en sumobryter, på et vis. Den har også en fantastisk fin blåfarge i sjatteringer. 

Dette var kun et lite utvalg. Vil du se flere fine potter? Vi har et bredt spekter. Se hele sortimentet vårt her

Velkommen innom Plantebørsen for en inspirerende og hyggelig handel!

SE FLERE INSPIRASJONSAKER

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

BEDD

BEDD plantekasser innendørs

Kjøkkenhagen

Lag en enkel kjøkkenhage

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.