BEDD
BEDD

BEDD plantekasser innendørs

Grønnplanter kan fungere som naturlige luftrensere og være med å skape et godt inneklima. Det i seg selv er en god grunn til å omgi seg med planter i hjemmet. I tillegg skaper grønnplanter god atmosfære, og med BEDD plantekasser kan du virkelig skape en effekt av bugnende natur innendørs. 

At grønnplanter kan være nyttige i hjemmet, er godt dokumentert av NASA. Alle vil vel ha et godt inneklima, og da kan naturlige luftrensere i form av planter være veien å gå. Det er gjort en del forskning på den gode effekten av å ha planter innendørs. I tillegg til å absorbere karbondioksid og frigjøre oksygen, kan det å ha planter inne ha en positiv effekt på vår mentale helse. Grønnplanter kan ha en avslappende og avstressende effekt på oss. I tillegg har innendørs planter en estetisk verdi, og bidrar med liv og farger i hjemmet. 

BEDD

For at plantene skal trives bør de plantes om og gis rikelig med plass og jord. Da er BEDD plantekasser et ypperlig alternativ. Norske BEDD er et unikt system av plantekasser som kan settes sammen etter ønske og behov. Plantekassene kan utstyres med romslige og 100% vanntette selvvanningskasser, og dermed benyttes innendørs. Med BEDD kan du være trygg på at parketten ikke tar skade av vannsøl. Selvvanningsinnsatsen krever påfyll av vann hver 3-4 uke. 

BEDD
SE FLERE INSPIRASJONSAKER
Thuja smaragd hekk langs vei

Vintergrønn hekk

koreakornell

Koreakornell

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.