micro drip
micro drip

Spar vann med smart vanning

Micro-drip fra Gardena er et enkelt og nøyaktig vanningssytem for vanning av alle områder i hagen. Dette effektive vanningssystemet transporterer vannet direkte dit hvor vannet trengs, og det kan betjenes automatisk med en vanningscomputer. Det betyr at du kan bruke tiden din på andre ting enn å stå og vanne selv.

Uansett om du har en balkong i byen eller en stor hage på landet, dekker systemet alle behov for vanning. Micro-drip kan brukes på plenen, hekken, blomsterbedet, kjøkkenhagen og i krukkene. Du kobler det sammen slik du vil ha det, og systemet er justerbart, fleksibelt og enkelt å installere. Med det patenterte Quick and Easy- tilkoblingssystemet og den spesielle rørteknikken, er det lett å omorganisere. 

Micro drip

La micro-drip vanne for deg

Er du lei av å bruke så mye tid på å vanne? Nå kan du lene deg tilbake og la Micro-drip vanne for deg. Dette praktiske systemet sparer deg for både tid og vann. Et slitesterkt forsyningsrør installeres over eller under bakken. Vanningslinjene kan også legges rundt objekter og justeres slik som passer best hos deg. Ulike komponenter kan kobles til hovedrøret og sørge for en sømløs og skreddersydd vanning på din uteplass. De ulike komponentene i systemet er slitesterke og kan brukes igjen og igjen. 

Micro drip

Systemet kan også levere vann til store blomsterbed. Når systemet er installert, er området fleksibelt for å bli plantet på nytt i løpet av sesongen.

På terrassen trenger ikke potteplantene å tørste eller bli overvannet lenger. Ende- og rekkedryppvannere er designet for å levere vannet direkte til planterøttene.

Micro drip

Ferievanneren

Har du ikke tilgang til en vannkran eller stikkontakt på leiligheten, balkongen eller terrassen? Da er AquaBloom svaret. Denne innovative og soldrevne vanningsløsningen gir næring til planter og blomster uten kabel, vannkrantilkobling eller støpsel. Den kobles til Micro-Drip-systemet og holder til så mange som 20 balkong- og terrasseplanter.

Med AquaBloom kan du trygt reise på sommerferie og la systemet vanne og gi næring til plantene dine mens du er borte. Det nyttige systemet krever verken kran eller strøm i hagen din eller på terrassen din. Den kan ta vann fra en bøtte. 

SE FLERE INSPIRASJONSAKER
Thuja smaragd hekk langs vei

Vintergrønn hekk

koreakornell

Koreakornell

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.