BEDD plantekasser
BEDD plantekasser

BEDD plantekasser

BEDD plantekasser er et byggbart kassesystem som gir deg mulighet til å skreddersy uteplassen etter egne behov. Med BEDD kan du bygge funksjonelle og tilpassede plantekasser, skjermende vegger, skape hagerom eller kjøkkenhage. På Plantebørsen hjelper vi deg med å se muligheter og finne de beste løsningene for din hage. Og best av alt; BEDD plantekasser er designet og produsert i Norge.

BEDD plantekasser

Hjelp til å designe

Plantebørsen er forhandlere av BEDD. I tillegg til standardkassene, tilbyr vi hjelp til å designe et unikt kassesystem til din uteplass. Enten du har hage, terrasse eller balkong, gir BEDD unike muligheter for løsninger tilpasset ditt uterom. Med BEDD kan du bygge enkle kasser med bunn og hjul, kreative karmer i hagen, sammenhengende løsninger for skjerming og lune soner på terrassen. Fleksibiliteten i systemet åpner opp mange muligheter, og vi kan hjelpe deg å finne de beste. På Plantebørsen bruker vi BEDD sitt tegneprogram for å designe løsninger. 

Er du interessert? Ta gjerne kontakt med Lene i møbelavdelingen for mer informasjon eller send en e-post til lene@planteborsen.no 

Skap lune uterom

Det å dele opp hagen i ulike soner gir bedre romfølelse. Det skaper også god utnyttelse av liten plass. Det er spennende å oppdage skjulte hagerom, når en beveger seg rundt i hagen. Hagerom gjør hagen interessant, samtidig som at det skaper en illusjon om at hagen er større enn den faktisk er. 

Med BEDD plantkasser kan du enkelt dele inn hagen i ulike soner. 

Kjøkkenhage med BEDD

Se for deg at du kan gå ut i hagen eller på terrassen og hente ingrediensene til salaten din eller plukke bær til desserten. Rett fra egen uteplass. Enten du drømmer om en grønn og spiselig jungel eller om det holder med et par tomatbusker for deg, tror vi at du uansett vil sette pris på opplevelsen av å plukke egendyrket.

Med paneler fra BEDD er det enkelt å bygge en kjøkkenhage som er tilpasset din hage eller terrasse, helt uten bruk av verktøy.

Selvvanningspotter

Med selvvanningskassene fra BEDD kan du være trygg på at plantene dine trives og får nok vann. Kassene er 100% vanntette og egner seg godt innendørs eller ved plassering under tak. 

Ved bruk ute/under åpen himmel må det bores hull i høyde med jordveker for å tillate regnvann å renne ut. Les brosjyren om selvvanning her: Brosjyre-BEDD selvvanning-for skjerm

Vil du skape gode løsninger med BEDD i din hage? Kom gjerne innom hagesenteret eller ta kontakt på e-post lene@planteborsen.no 

 

Velkommen til Plantebørsen for inspirasjon og en hyggelig handel!

SE FLERE INSPIRASJONSAKER

Våre fineste utepotter

Lavendel

Hagetrender 2024

BEDD

BEDD plantekasser innendørs

Kjøkkenhagen

Lag en enkel kjøkkenhage

Ønsker du hjelp i hagen?

Alt starter med en samtale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og gir deg tips, råd og veiledning.